Milletvekili Erol: 'Keşke CHP'yi 2019 yılında iktidara taşıyacak kurultayı yaşasaydık'

Politika 6.02.2018 15:46:29 0
Milletvekili  Erol:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.02.2018 15:46
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayında, kotadan dolayı liste dışı kalan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, “Keşke Türkiye’yi 2019 yılında iktidara taşıyacak, umut olacak kurultayı yaşasaydık” dedi.
CHP’nin 36. Olağan Kurultayında, parti meclisi için hiç bir listeye girmeyi kabul etmeyerek, liste dışı bağımsız aday olan ve kotadan dolayı liste dışı kalan, terör örgütü PKK’ya karşı sesini net olarak çıkartan ve Tunceli’de "Teröre Lanet Yürüyüşü" de organize eden Milletvekili Gürsel Erol, kurultayla ilgili değerlendirmede bulundu.
Kurultay sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na görevinde başarılar dileyen Milletvekili Erol, “Keşke CHP’nin kurultayı ile ilgili gıda zehirlenmesi, aksaklıklar, adayların imzalarının tartışma konusu, belediye başkanlarının siyaseti tekelleştirmek için parti bünyesinde etkili olduğu tartışmalarla ilgili gündeme gelmeseydik. Keşke bugün CHP’nin kurultayında yalnızca bu sorunları tartışan bir CHP kurultayı değil, Türkiye’yi 2019 yılda iktidara taşıyacak, umut olacak kurultayı yaşasaydık” dedi.

"Mesajların doğru algılanmasını istiyorum"
Parti meclisine aday olduğunu dile getiren Erol, “Kotadan dolayı sanıyorum ki sıralamada yer alamayacağız. Sonuç itibari ile Tunceli milletvekiliyim. Partimin her türlü görevine hazırım. Bana verilen her görevi emir telaki ederek yerine getirme sorumluluğu taşıyan bir milletvekili olmaya devam edeceğim. Genel başkanımıza önerimiz kurultay salonunun ve kurultay delegasyonun verdiği mesajları doğru algılamasını istiyorum. Genel başkanımızın çevresindeki insanların etkilenmesini değil, Anadolu’nun dört bir tarafından gelen ve tüm sıkıntılara rağmen CHP’nin iktidar olması için sesinin sonuna kadar bağıran, partilerimizin taleplerini de değerlendirerek bir MYK yapacağı önerisiyle başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ