Milletvekili Aydemir tarımsal destekleri değerlendirdi

Son 19 yıllık dönemde sürekli biçimde çiftçi ve besicilere yönelik tarımsal destekler, hibeler verildiğini aktaran Milletvekili Aydemir, bu süreçte Erzurum’da 5.4 milyar tutarında tarımsal yatırım ve destek kaydedildiğini açıkladı.

Politika 3.06.2021 09:20:02 0
Milletvekili Aydemir tarımsal destekleri değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.06.2021 09:20

Son 19 yıllık dönemde sürekli biçimde çiftçi ve besicilere yönelik tarımsal destekler, hibeler verildiğini aktaran Milletvekili Aydemir, bu süreçte Erzurum’da 5.4 milyar tutarında tarımsal yatırım ve destek kaydedildiğini açıkladı.

Basın Toplantısı

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, "Muhalefet, İstanbul’da yaptığımız eşsiz, milletin yüreğini ferahlatan hizmetleri bile lekelemeye çalışıyor." dedi.

Muhalefetin ‘Borç Yapılandırılması Yaklaşımına Tepki

AK Parti Milletvekili Aydemir, muhalefetin, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren borç yapılandırmasına ilişkin kanun teklifinin görüşmelerinde, "düzenleme milletin aleyhineymiş gibi bir kanaat oluşturmaya çalıştığını" söyledi. Muhalefetin, millet diye bir derdinin olmadığını dile getiren Milletvekili Aydemir, "Bu düzenlemeyi bile tenkit eder hale geldiler. Çok ayıp bir şey ama maalesef muhalefetin tarzı bu." diye konuştu.

Muhalefet Kendini Geliştiremiyor

Müspet olana katkı sunmanın, özlenen muhalefet tarzı olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, "Muhalefetin, bugüne kadar katkı namına bir destek verdiğini görmedim. Muhalefet problemi, büyük bir problem. AK Parti iktidar olduktan sonra siyaset zemininde muhalefet problemi kavramı ortaya çıktı. Kendini geliştiremiyor, gelişmelere ayak uyduramıyor. Böylesine sakil ve alil bir muhalefet anlayışımız var." ifadelerini kullandı.

‘Ayrıştırma muhalefetin zihnine yerleşmiş’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, partisinin grup toplantısındaki "Türkiye, cami açılışında bile milleti bölmeyi başaran bir zihniyet ile yönetiliyor. Bu kirli zihniyet ne zaman sıkışsa milletimizi değerleri üzerinden ayrıştırmaya çalışıyor." sözünü hatırlatan Aydemir, şunları kaydetti: "Ayrıştırma sizin zihninize yerleşmiş. Biz tam tersi, 84 milyonu tek görüyoruz. Bunların zihin haritalarında ayrıştırıcı dekoder olduğu için böyle bakıyorlar. Muhalefet, İstanbul’da yaptığımız eşsiz, milletin yüreğini ferahlatan hizmetleri bile lekelemeye çalışıyor. Ayıptır. Sizin işiniz millete gidip ayrıştırıcı dil kullanmak, kışkırtmak, gazeteci dövmek. Böyle bir yaklaşımınız var. Aynaya bakıp bize yöneliyorlar. Kendi silüetlerini, görüntülerini biz zannediyorlar ve onun üzerine konuşuyorlar. AK Parti’ye, sahici bir bakış yönlendirseler, görecekler ki çok berrak, milletten yana, vatan-millet diye beyni zonklayan bir kadro var."

Tarımsal Destekler

Türkiye’de kuraklık ihtimaline karşı Tarım ve Orman Bakanlığının gerekli önlemleri aldığı, yeni desteklerle çiftçiye imkanlar sağladığını ifade eden Milletvekili Aydemir, çiftçiye 2.1 milyarlık yeni bir destek sunulduğunu belirtti.

Son 19 yıllık dönemde sürekli biçimde çiftçi ve besicilere yönelik tarımsal destekler, hibeler verildiğini aktaran Milletvekili Aydemir, bu süreçte Erzurum’da 5.4 milyar tutarında tarımsal yatırım ve destek kaydedildiğini açıkladı.

Vatandaş Memnuniyeti Üst Düzeyde

Geçilen hafta sonu Erzurum’da yürüttüğü Sahadaki çalışmaları düzeyinde Karaçoban, Hınıs, Tekman, Karayazı, Horasan, Köprüköy, Pasinler ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve çiftçilerle görüştüklerini, üreten kesimin nabzını tutuklarını belirten Milletvekili Aydemir, vatandaş memnuniyetinin üst seviyede olduğunu bildirdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ