MHP'li Öztürk: 'Halkımız oyuna gelmeyecektir'

Politika 11.03.2017 12:42:50 0
MHP
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2017 12:42
MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, 16 Nisan’da halkın iradesine başvurulacağını belirterek, “Birileri evetçiler ve hayırcılar olarak milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyor. Ancak halkımız bu oyuna gelmeyecek ve tercihini 16 Nisan’da sandıkta gösterecektir” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MYK Üyesi Adem Özbay, MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir ile beraberindekiler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Oda Meclis Başkanı Hamit Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
16 Nisan 2017 tarihinde anayasanın bazı maddelerinin değiştirilmesi için halkın iradesine başvuracaklarını belirten Öztürk, “Biz bu seçimden hangi sonuç çıkarsa çıksın önceliğimiz ülkemizin bekası halkımızın birlik ve bütünlüğüdür. Birileri evetçiler ve hayırcılar olarak milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyor. Ancak halkımız bu oyuna gelmeyecek ve tercihini 16 Nisan’da sandıkta gösterecektir” dedi.
Referandumda bir rejim değişikliği ya da yönetim değişikliğinin söz konusu olmadığını aktaran Öztürk, “İçte ve dışta ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunlar birlik ve bütünlüğümüzü tehdit amaçlıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu oyunların bozulması için halkın iradesine başvurulması ve onun ortaya koyacağı tercihe tüm kesimlerin saygı duymasını istiyoruz. Bunun için önce kendi parti tabanımıza ve daha geniş kitlelere bu durumu izah etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Önceliğin birlik ve bütünlük olduğunu belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ise, “Odamız her siyasi görüş ve düşüncenin temsil edildiği bir mesleki kuruluş olup, bizim önceliğimiz ülkemizin istikrarı ve halkımızın huzurudur. Referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın biz insanlarımızın ötekileştirilmesi ve kutuplaştırılmasını istemiyoruz. Sürecin ülkemizin huzur ve güvenliğine katkı sağlamasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ