MHP İl Başkanı Karataş; 'Eğer Filistin özgür değilse, dünyada hiçbir ülke özgür değildir'

Politika 8.12.2017 15:46:29 0
MHP İl Başkanı Karataş;
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.12.2017 15:46
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, siyonizm’in yeni kuklası Trump’un, Tel Aviv’deki Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma niyeti ve bu kadim şehri, İsrail’in başkenti olarak tanıyıp, Ortadoğu politikasını tamamen tersine çeviren, Ortadoğu barış çabalarını tehlikeye atan bu küstah açıklamayı yapmaktan çekinmeyişinin ABD ve İsrail’in, Ortadoğu’yu karıştırmaya ve Müslümanların kanını akıtmaya yönelik planlı ve zaman ayarlı bir bombası olduğunu belirtti.
Başkan Karataş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ortadoğu’da egemen olmak için, Müslüman kanını akıtmaya doymayan, şeytanın yeryüzü versiyonu Trump, Ortadoğu’yu yeniden ateşe atacak alçakça bir karara imza atmıştır. Sırf seçimlerde Yahudi lobisine şirin gözükerek onlardan destek almak adına, Yahudilere verdiği sözü yerine getirmek için, 3 Semavi Din için kutsal sayılan ve biz Müslümanların ilk Kıblesi olan Kudüs’ü, lanetlenmiş İsrail’in başkenti olarak tanıyıp, büyükelçiliğini bu şehre taşıyacağını ilan etmesi asla kabul edilebilecek bir karar değildir.
Yahudilerin 3000 yıllık hayalleri olan Kudüs’te yaşama ve büyük devlet olma istekleri, Hristiyan dünyasının sömürgeci devletleri tarafından yerine getirilme çabaları beyhudedir.
Bu kararın Türk Milleti nezdinden hiçbir önemi yoktur. Her ne kadar da, Ebrehe’nin 21. Yüzyıl versiyonu olan Trump, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını açıklamış olsa da, 400 yılı aşan bir süre ecdadımızın hakimiyeti altında bulunan Kudüs’ü, siyonizmin ve haçlı heveslilerinin ellerine düşmesini asla kabul etmeyeceğiz.
Küstah açıklamanın hemen ardından İsrail ordusunun, Batı Şeria’ya asker yığma kararı aldığını duyurmasıyla birlikte, Filistinli Müslümanların protesto gösterilerine başladığını ve bu gösterilerde birçok Filistinlinin yaralandığı haberlerinin gelmesi bizleri derinden üzmektedir.
Tarihinin başlangıcından beri yıkıma hizmet eden ABD’nin, Müslümanların kanını akıtmaya yönelik bu çirkin oyunundan bir an önce vazgeçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde kanı akacak olan bundan sonra sadece Müslümanlar olmayacaktır.
Eğer Filistin özgür değilse, dünyada hiçbir ülke özgür değildir. Bu yapılanlara karşı sessiz kalmamak için, kutsal kitabımızda bile lanetlenen İsrail ile tüm ilişkilerimizin kesilmesi, İncirlik hava üssünün kapatılarak Ayasofya’nın ibadete açılması olası ihtimaller arasındadır.”
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ