MHP İl Başkanı Avşar'dan Bahçeli'nin kararına tam destek

Politika 9.01.2018 16:18:49 0
MHP İl Başkanı Avşar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.01.2018 16:18
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamasına MHP İl Başkanı Bülent Avşar tam destek vererek, “Liderimizin verdiği kararın sonuna kadar yanındayız” dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İhlas Haber Ajansı Malatya Temsilciliğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, yaptığı açıklamada devlet bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı destekleme kararına sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Avşar, “Ülkemiz bir 15 Temmuz darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Ondan sonra siyaset çok değişti. Ülkenin sıkıntılarını üst üste arttığından dolayı genel başkanımız bu konuda daha önceki her şeyi bir kenara bıraktı, söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedi. Liderimizin dediği gibi “önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’. Onun tek terdi Türkiye’dir. Türk sevdalısı, Türkiye sevdalısı bir liderimiz var. Olması gereken de budur. Liderimizin verdiği kararın sonuna kadar yanındayız. Ne emrediyorsa biz onu uygulayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz Cumhurbaşkanlığına aday çıkarmayacağız. Mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğimizi 1bildirdik. Bundan sonraki süreci hep birlikte yaşayıp göreceğiz”dedi.
15 Temmuz darbe girişimi esnasında Ankara’da siyasi parti olarak açık olan tek partinin MHP olduğunu ifade eden Avşar, “Genel başkanımız, darbeye karşı olduklarını ve hükümetin, devletin yanında olduğunu söylemesi ile bütün Ülkücüler meydanlara inip darbeye karşı durdular. Bundan sonra siyaset değişmeye başladı” diye konuştu.
10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Avşar, ziyarette İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik’e Türk Bayrağı ve Kuran’ı Kerim hediye etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ