MHP aday adayı Samanlıoğlu gezilerine devam ediyor

Politika 4.05.2018 19:24:45 0
MHP aday adayı Samanlıoğlu gezilerine devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 04.05.2018 19:24
MHP Malatya Milletvekili aday adayı Berkan Samanlıoğlu, "Tecrübemizi, birikimimizi MHP milletvekilliği adaylığında kullanmak istiyorum" dedi.
Samanlıoğlu, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz, MHP Malatya Milletvekili aday adayı Berkan Samanlıoğlu’na çıktığı yolda başarılar dileyerek, "Değerli ağabeyimizi yıllardır tanıyoruz. Bilgi birikimi ve devlet tecrübesine sahip. Yeşilyurt muhtarları olarak memleketimize hayırlı hizmetler getireceğine inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.
MHP Malatya Milletvekili aday adayı Berkan Samanlıoğlu ise uzun yıllar Malatya’da hizmet ettiğini anımsatarak, "Doğup büyüdüğümüz ve üniversiteden sonra dönerek, Malatya’da hizmet ettik. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde başkan yardımcılığı, dair müdürlüğü görevlerinde bulunduk. Malatya’mızı tanıyoruz. Çeyrek asırdır hizmet etmekteyiz. Bu tecrübemizi, birikimimizi MHP milletvekilliği adaylığında kullanmak istiyorum. Malatya’ya hizmet etmek için, Malatyalıyı en güzel şekilde bir çıta atlatıp, daha güzel, daha yenilikçi geçmişi yermektense geleceğe daha güzel projelerle, toplumun her kesimini kucaklayacağı ve her insanın bütünleşeceği projeler, güzellikler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özcan Gözene’ de Samanlıoğlu’nun Malatya’da yıllardır hizmet ettiğini ifade ederek, "Çalışmalarına tanık olduğumuz bir kardeşimiz. Çıktığı bu kutsal yolda kendisine başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.
MHP Malatya Milletvekili aday adayı Berkan Samanlıoğlu da bir hayır için yola çıktıklarını belirterek, "Rabbim inşallah hayırlı eyler" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ