Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Gürkan’a ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Politika 28.06.2021 20:33:01 0
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Gürkan’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.06.2021 20:33

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Malatya’da şube olmak için çalışmaların yapıldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) hakkında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a bilgiler verdi. TSYD yönetim kurulu tarafından Malatya’nın şube olması için yetki aldıklarını söyleyen Güner, “ Yaklaşık bir yıldır devam eden pandemi sürecinden en büyük etkilenen kesimlerden bir tanesi de basın kuruluşları oldu. Bu süreçte gücü ölçüsünde bizlere destek olan Başkan Gürkan’a Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak teşekkür ediyoruz. Pandemi sürecinin normalleşmeye doğru gittiği dönem içerisine giriyoruz.Bu süreçte de Malatya’mızı Süper Lig’de temsil eden Yeni Malatyaspor’umuz var. Malatya’mızın tanıtımında daha iyi kullanılması amacıyla Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)’nin doğu illerini de Malatya’ya bağlamak üzere Malatya’da şube kurulması için bizlere yetki verdiler. Bu konuda bizlere Başkanımızın da destek olacağını biliyoruz. Özellikle spor yazarlarını bir araya getirmek için şube olmak önemli. Şubemiz için yer konusunu sonuçlandırdıktan sonrada TSYD Yönetim Kurulu Malatya’yı ziyaret edecekler. Ayrıca şubeleştikten sonrada Malatya’ya gelen spor yazarlarını da Malatya’yı tanıtmak ve gezdirmek için güzel bir ortamı oluşturmuş olacağız. Bizlere desteklerini her zaman veren Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

TSYD’nin bölge bazında Malatya şubesi olması için yapılan çalışmaların kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Gürkan, “ Basın yayın kuruluşlarında çalışan insanların sorunları büyük, dertleri de büyük. Gazetecilik anlayışını kamusal düşünce üzerine oturtulmuş olması bizim için çok önemlidir. Şuandaki gazeteciler cemiyetimizde rahmetli Haydar Karaduman’ın bıraktığı şekilde ileriye doğru emin adımlarla gidiyor. Biz gazetecilerin daha iyi çalışması ve birlikte olması, fiziki şartların uygunluğu noktasında gerekli gayreti gösteriyoruz. Şuanda da mevcuttaki yerlerle ilgili gerekli çalışmaları yapıldı. Eğer gazetecilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde olurlarsa kendilerine bir yerde ihdas edebiliriz. TSYD’nin bölge bazında şube olması için taleplerini yapması bizi gururlandırmıştır. Biz fuarcılık merkezinin bulunduğu alanda 5 bin kişilik spor salonu yapıyoruz. Ayrıca gençlik karşılama merkezi yapıyoruz. Jimnastik salonu yapıyoruz ve 250 kişilik gençlik kampı yapıyoruz. Dolayısıyla TSYD’nin yer ihdası konusunda bir talebi olursa gazeteci arkadaşlarımıza Orduzu Pınarbaşı’nda bir yer ihdas edebiliriz. Esasında biz Malatya’da bulunan radyo, televizyon, gazete ve internet medyasını tek çatı altında toplanmasını istiyoruz. Dolayısıyla bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım. Bu anlamda biz gazetecilerimizin onurlu, şahsiyetli, çalışma koşullarının kendilerine uygun, Malatya’nın sesi olacak, beş duyu organı olacak, hadiseleri tarafsız bir şekilde kamuoyuna duyurulması sağlayacak bir yapı formatında ve altyapı içeriğinde olmasını temenni ediyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak gazetecilerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ