Kaylı: “Milli kaynaklarla kalkınacağız”

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, “Yeniden Refah iktidarında Türkiye borçlanarak ve faiz ödeyerek değil, üreterek ve kazanarak kalkınacak. Bunu da milli kaynaklarımızla yapacağız” dedi.

Politika 19.05.2021 12:03:39 0
Kaylı: “Milli kaynaklarla kalkınacağız”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.05.2021 12:03

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, “Yeniden Refah iktidarında Türkiye borçlanarak ve faiz ödeyerek değil, üreterek ve kazanarak kalkınacak. Bunu da milli kaynaklarımızla yapacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, Yeniden Refah Partisi iktidarında milli kaynaklara yönelerek çok büyük bir kalkınma seferberliği başlatacaklarını söyledi.

Ülkenin ve milletin selametinin ekonomik bekanın teminat altına alınmasıyla mümkün olacağını vurgulayan başkan Fatih Kaylı, “Bunun için de, öncelikle dışa bağımlı olmayan, dış ticaret fazlası veren, ekonomik ve finansal açıdan kendi kendine yeten bir ülke olma yolunda güçlü adımlar atmamızla mümkün olacak” diye konuştu.

Mali kaynak ihtiyacının borçlanarak veya zam ve ilave vergiler yoluyla vatandaşın sırtından karşılamak yerine, borçsuz, zamsız, vergisiz olarak üretilecek kaynaklarla giderileceğini kaydeden Kaylı, “İthalata dayalı ekonomi yerine katma değerli üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomiye geçiş yapmamız gerekmektedir. Devletimize mali kaynak oluşturmaya, istihdam, üretim ve ihracatı artırarak milli gelirimizi yükseltmeye yönelik bu projelerimiz ekonomik açıdan tam manasıyla bağımsız, ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmek için gerekli mali kaynakların borçlanma yoluna gitmeden ve milletimize mali külfet yüklemeden sağlanabilmesi bakımından elzemdir” ifadelerini kullandı.

Zaman içerisinde Yeniden Refah Partisi’nin Milli Kaynaklar programı dahilindeki başlıkları tek tek kamuoyuyla paylaşacakları bilgisini veren Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Fatih Kaylı, “Partimizim mali ve ekonomik programı, üretime ve kendi milli ve yerli kaynaklarımızı değerlendirme esası üzerine kurulmuştur. Ülkemizdeki yeraltı zenginliklerimiz de dahil olmak üzere kendi kaynaklarımızı verimli bir biçimde kullanmak suretiyle katma değer üretecek, toplumun tüm kesimlerine ve katmanlarına mali açıdan kazandıracak bir program yürüteceğiz. Programımızı, mali kalkınma yol ve yöntemlerimizi Erzurum’da da halkımızın ilgisine sunmaya başlayacağız. Böylece insanımız Yeniden Refah Partisi’nin neleri başarabileceğini çok daha yakından görmüş olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Kaylı, 19 mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramını da kutladı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ