Karamollaoğlu'ndan tehdit ve tahrik kokan çağrı

Abdullah Gül günden güne parlatılırken, onun önünü açacak bir açıklama da Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

Politika 23.01.2019 21:48:56 0
Karamollaoğlu'ndan tehdit ve tahrik kokan çağrı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Abdullah Gül günden güne parlatılırken, onun önünü açacak bir açıklama da Saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.Abdullah Gül’ü provoke ederek meydana adeta haklı bir sebeple itmeyi amaçlayan Temel Karamollaoğlu ; "Eski yol arkadaşları Erdoğan’dan korktukları için sesini çıkartamıyorlar, fakat bugün onlara ses çıkartmazlar ise yarın daha çok büyük felaketle karşı karşıya kalacaklar" dedi.

Kısacası hem ortamı tehditkar bir ortam haline getirmeye, hem de amaçlanan Abdullah Gül liderliğini meydana çıkarmaya çalışıyorlar. Amaç Abdullah Gül’ü ya da Ahmet Davutoğlu’nu 2023 seçimlerine şimdiden hazırlamak. Yani amaçlari asla önümüzdeki yerel seçimler değil, amaç dört buçuk yıl sonra yapılacak asıl büyük seçim.

Oyunu kuranlar bu sefer gerçekten çok daha büyük kuruyorlar. Çünkü biliyorlar ki Erdoğan karşısında tam seçim vakti yeni bir aday parlatılamıyor. Bbunun için bir 3, 4 yıl lazım. Ve Abdullah Gül’ü oyuna iterek Erdoğan’ın oyunu azaltmaya çalışıp, Erdoğan’ı yıpratmak isteyecekler. Önümüzdeki süreç gerçekten çok daha çetin geçecek bizim yapmamız gereken ise şimdiden insanları bilinçlendirmektir.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler: