İYİ Parti’de başkandan milletvekiline ağır suçlamalar

İyi Parti Erzurum İl Başkanlığı Görevinden Alınan Av. Ahmet Haluk Terzioğlu, Erzurum Milletvekili Naci Cinisliye’ye Yönelik Ağrı Suçlamalarda Bulundu.

Politika 17.12.2019 11:30:55 0
İYİ Parti’de başkandan milletvekiline ağır suçlamalar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.12.2019 11:30

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevinden alınan Av. Ahmet Haluk Terzioğlu, Erzurum Milletvekili Naci Cinisliye’ye yönelik ağrı suçlamalarda bulundu.

Kurucu İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun istifası ile boşalan İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine talip olmadığı halde Parti Genel Merkezince görevin kendisine tevdi edildiğini dile getiren Terzioğlu, “Görevi onur duyarak kabul ettim. Milletvekili adayı oluncaya kadar ismi bilinmeyen Naci Cinisli, Millet İttifakı’nın reyleri ile seçildikten sonra; kendisini partinin, teşkilatın, seçmenin ve hatta Erzurum’un üzerinde görmeye başlamıştır. Naci Cinisli; göreve geldiğim ilk günden itibaren, partiyi yandaşları ile yönetme anlayışını terk etmemiştir. Partiyi tabana ve seçmene yayma çalışmalarımız, milletvekili ve yandaşları tarafından sabote edilmiştir” dedi.

Milletvekili, danışmanının sosyal medyada şahsı ve teşkilatı aleyhine paylaşımlar yapmak ve İl Başkanlığı binasında kaba kuvvetle tehdit etmek gibi eylemlerde bulunmalarına karşı çıkmak bir yana, bilakis bu olayları teşvik ettiğini iddia eden Terzioğlu, “Bu tarz şamatalara pabuç bırakacak yapıda olmamamıza rağmen, parti içi çekişmelerin kamuoyuna yansımaması adına sesimizi çıkarmadık. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi ve Teşkilat İşleri Başkanı Koray Aydın ile hiçbir problemim söz konusu olmamıştır. Ancak milletvekili Naci Cinisli’nin İyi Parti Genel Merkezi’ndeki ’Ya ben ya il başkanı’ şeklindeki tavrı sebebiyle; parti yöneticilerini, zaten gözü dışarıda olan milletvekilini konjonktürel olarak dinlemek zorunda bırakmıştır. Genel Merkez yönetiminin bu aşamada takınmış oldukları tavrı çok iyi anlıyorum. Teşkilatımın emeklerini muhafaza etmek, Millet İttifakı seçmenlerini hayal kırıklığına uğratmamak ve partiye olan itibarı zedelenmeme adına; Genel Merkez’den gelen istifa çağrısını yanıtsız bıraktım. Teşkilatımla birlikte istifa etmemek için direnmemize rağmen görev değişikliği gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Dev Derbide Zafer Galatasaray'ın: Beşiktaş 0-1 Mağlup Oldu


Van Spor

Erzurumspor FK-Manisaspor FK maçının ardından


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 1 - Erciyes 38 FSK: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 - Niğde Belediye Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 8 - Manisa FK: 1


Van Spor

Başkan Sekmen’e Erzurum temalı forma


Van Spor

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Murat Yıldırım: "Takım henüz yüzde 60 seviyesinde"


Van Spor

Tahkim Kurulu’ndan 24Erzincanspor dosyalarında karar


Van Spor

Dünya’nın yıldızları Palandöken’de yarışıyor


Van Spor

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ