Gökçe’den TÜFAD’a ziyaret

Yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğini (TÜFAD) ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, AK Parti iktidarı döneminde Malatya’nın hak ettiği.

Politika 27.01.2019 10:02:39 0
Gökçe’den TÜFAD’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.01.2019 10:02

Yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğini (TÜFAD) ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, AK Parti iktidarı döneminde Malatya’nın hak ettiği hizmetleri alamadığını ifade etti.

TÜFAD’ın Malatya’daki gençleri spora yönlendirme noktasında önemli bir görevi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe, “Sizler sivil toplum kuruluşları olarak çok önemli görevler ifade ediyorsunuz. Burada çok nezih bir toplum ile karşılaştım hiçbir ticari menfaat herhangi bir gelir kaynağı düşünmeden tamamen gönüllük esasına dayalı olarak burada bulunuyorsunuz.Toplumsal bir hizmette bulunuyorsunuz. İnsanlarımızın gençlerimizin spora yaklaşmasını, kötü alışkanlıklardan kurtulmasında ciddi mücadele ediyorsunuz. Biliyoruz ki bu yönde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının, hem de içinde görev yapan teknik adamların sıkıntıları var. Nasip olur da biz seçilirsek hiç kuşkunuz olmasın ki bizde sizlerin yanında olacağız, sürekli istişarelerde bulunup sizinde fikirlerinizi alacağız. Çünkü size ayrılmış olan bir hak var, biz size hakkınız olanı vereceğiz, her daim yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.

AK Partili yerel yöneticilerin rutin belediyecilik hizmetleri dışında Malatya’ya önemli projeler kazandıramadıklarını kaydeden CHP Adayı Gökçe, Battalgazi Belediye Binasının yerinin yanlış bir tercih olduğunu, Fahri Kayahan’da yapılan kanalın zorlama bir proje olduğunu ve trambüs uygulamasında hattın genişletileceğini söyleyerek, “Siz bir bölgede şehrin hafızası olan binaları yıkıyorsunuz, stadı yıkıyorsunuz. Amaç daha fazla yeşil alana kavuşmak. Ancak daha sonra oraya bir yeni hizmet binası dikiyorsunuz. Fahri Kayahan bulvarında bir kanal yapılıyor, kanalın etrafından kaldırımlarda 2 kişi yan yana yürüyemez. Yazın ayrı bir sıkıntı kışın ayrı bir sıkıntı. Şehri yönetirken plansız bir şekilde sadece günü kurtarmak adına yönetiyorlar. Bu şehrin en önemli sorunu olan trafik konusu çözülememiştir. Çözmek içinde bir projeleri yoktur. Çevreyolunun altı kentsel dönüşüme mahkum edilmiş ve halen doğalgazın ulaşmadığı mahallerimiz var. Suyun en pahalı olduğu şehirde yaşıyoruz. Bizim herkesin desteğine ihtiyacımız var.Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla şehrimizi yönetmek istiyoruz. Ortak akılla bu şehrin yöneltilmesine inanarak, sizlerin gönülden desteğine ihtiyacımız var“ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜFAD Başkanı Nihat Bayındır ise, CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe’ye ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, "Başkan adayı Gökçe’ye başarılar diliyoruz. Malatyamızdaki gençlerimizi spora davet ediyoruz. Seçildikten sonra gençlerimize sahip çıkacağınızı biliyorum. Tekrar size başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ