Erdoğan'dan Anayasa değişikliği teklifinin kabulü ile ilgili yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliğinin teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili, “Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek. Nihai kararı verecek. Bu nihai kararla birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşac

Politika 21.01.2017 14:27:26 0
Erdoğan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliğinin teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili, “Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek. Nihai kararı verecek. Bu nihai kararla birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tavşantepe Metro İstasyonu açılışın törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmesiyle ilgili, “Ne yaptın ki diyenlere sabah namazına doğru parlamento güzel bir cevap verdi. Gerçek zamanı beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek. Nihai kararı verecek. Bu nihai kararla birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz için hayırlı olsun. El ele vereceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem