Erdoğan, Gül ve ekibine karşı meydanlara iniyor

Erdoğan, parti kurmaya hazırlanan ve bugün partisinde istifa eden AK Parti eski kurucularında Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı meydanlara iniyor. 

Politika 8.07.2019 18:03:45 0
Erdoğan, Gül ve ekibine karşı meydanlara iniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonbaharda parti kurmaya hazırlanan AK Parti eski kurucularında Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı meydanlara iniyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin “Erdoğan’ın yeni dönem stratejisi” başlıklı yazısında yerel seçimlerden sonra AK Parti’nin dört önemli gündem maddesinin olduğunu yazdı.  Yazıda Bu maddelerin 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin analizi, 2023 seçimlerine hazırlık, Abdullah Gül ve Ali Babacan partisi ile Davutoğlu’nun kuracağı söylenen parti ve kabine ile parti yönetiminde değişiklik olduğunu belirtti.
İKİ KIRMIZIÇİZGİSİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kabine değişikliği yok” dediğini hatırlatan Selvi, Erdoğan’ın iki kırmızıçizgisinin olduğunu, bunların Rusya’dan alınacak S-400’ler ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olduğunu yazdı.
ERDOĞAN EYLÜL’DE MEYDANLARDA
Erdoğan’ın eylül ayından itibaren meydanlara ineceğini söyleyen Selvi, AKP’nin kazandığı il belediyelerine teşekkür gezisi yapacağını belirtti. Selvi, yazısında; “AK Parti’nin içinden çıkan Abdullah Gül ve Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu’nun yeni partiyi kuracakları tarih olarak sonbahar gösteriliyor. Görünen o ki Erdoğan, bir kez daha mücadeleyi seçecek” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem