Erbakan'ı anma programına Erbakan ailesini davet etmediler

Milli Görüş lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan vefatının yıl dönümünde, Saadet Partisi tarafından 25 Şubat'ta Ankara Meyra Palace otelde “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı

Politika 2.03.2017 21:25:01 0
Erbakan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milli Görüş lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan vefatının yıl dönümünde, Saadet Partisi tarafından 25 Şubat'ta Ankara Meyra Palace otelde “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma Programı” düzenlendi.

Programa, TBMM Eski Başkanı Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İran Ankara Büyükelçisi’nin yanı sıra birçok siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

"ALLAH AKIL FİKİR VERSİN"

Anma programına Kemal Kılıçdaroğlu, Metin Feyzioğlu gibi isimlerin çağrılmasına rağmen Erbakan ailesinden kimsenin davet edilmemesine tepkiler sürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Erbakan, "En başta ailesini, çocuklarını çağırmaları gerekir. Aileden kimseyi çağırmadılar. Allah akıl fikir versin" dedi.

ERBAKAN: HAYIR CEPHESİNİN ORADA OLMASI MANİDAR

Erbakan şunları söyledi;

"Hiç davet olmadı. Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu gibi isimlerin gelmesine çok da tepki oldu tabi. Bu ortamda tam da zamanlama olarak sıkıntılı oldu. Tam referandum üzeri onlar da 'hayır' cephesi olduğu için bir araya gelmeleri manidar. Hayırlısı olur İnşallah. Biz vakıf olarak referandumda kararı millete bırakıyoruz"


YENİ AKİT


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem