Elazığ'da 'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu' projesi toplantısı

Politika 25.11.2017 13:02:37 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.11.2017 13:02
AK Parti Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirecek olan "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" projesinin toplantısı Elazığ’da başladı.
AK Parti Genel Merkezi tarafından illerin ekonomilerinin nabzını tutmak, beklentileri ve talepleri ortaya koyarak çözüm önerileri sunmak için 81 ilde gerçekleştireceği toplantılar bugün Elazığ’da başladı. Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda gerçekleşen programa AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl katıldı.
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formunda teşkilat mensupları ve iş çevreleriyle kapsamlı bir araştırma yapmak istediklerini belirten Karagöl, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formunda halkın, iş çevrelerinin beklentilerini realize etmeye çalışacağız. Bu forumun amacı 2019 seçimleri öncesinde şehirlerin yatırım beklentilerini ve taleplerinin belirlenmesinde seçmen memnuniyetini artırmayı amaçlıyoruz. Özellikle seçmenlerin yaşadıkları şehirlerde, ulusal ekonomik gelişmeyi yerel bazda hissetmeleri ve tamamlanacak yatırımları şehre özel olmasını, seçmenlerin memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda ekonomideki olumlu gelişmeleri şehir düzeyinde somutlaştırarak her şehrin proje ve projelerine kodlanmış olacaktır. Bu şekilde şehirlerde seçmenin somut olarak talep ettiği öncelikli yatırımlar hazırlanacaktır" dedi.
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formu ile şehirlerde yaşayan vatandaşların hangi yatırım ve projeyi görmek istediğini belirlemeye çalıştıklarını aktaran Karagöl, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formuyla şehre özel yatırımlar seçmenin nezdinde umut ve güven sağlamış olacak. Her şehrin ekonomik beklentilerinin karşılanacağına dair pozitif bir umut oluşacaktır. Parti ve seçmen arasında bağ pekişecektir. Her şehirde yapılacak yatırımlara şehrin paydaş olarak katılması ve katkı yapması sağlanacak. Yalnız Ankara’da değil halkın, iş çevreleri, STK, derneklerin bu sürece katılması önemli. 2019 yılında yapılacak seçimler için güçlü bir hazırlıkta yapılmış olacak" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından basına kapalı gerçekleşen programa AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl’ün yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ