Devlet Bahçelinin Rahatsızlığı Ciddi. Genel Başkanlık İçin Yerine O İsim Önerildi

Devlet bahçelinin rahatsız olması nedeniyle yerine kimin geçeceği siyasi gündemin önemli konuları arasındaki yerini aldı. Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı üzerine yerine veliaht bulmakta zorlanmayan siyasi kulisler, Yardımcısı İzze

Politika 5.10.2019 19:20:44 0
Devlet Bahçelinin Rahatsızlığı Ciddi. Genel Başkanlık İçin Yerine O İsim Önerildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı üzerine yerine veliaht bulmakta zorlanmayan siyasi kulisler, Yardımcısı İzzet Ulvi Yönterin geçeceği söylentisini hızlı bir şekilde gündeme getirdi.En çok merak edilen sorunun cevabı ise şu oldu. Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığı ciddi bir soruna mı dönüştü ki sonrasında oluşabilecek genel başkanlık konusu tartışmaya açıldı? Yoksa rahatsızlığı üzerinden MHP'de Devlet Bahçeli'ye yeni bir algı ve liderlik operasyonu çekilmeye mi çalışılıyor?

Devlet Bahçeli'nin geçirdiği soğuk algınlığı nedeniyle hastaneye kaldırılması sonrası çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bahçeli'nin rahatsızlığının ciddi olduğu öne sürülerek yerine MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in geçeceği söylendi. Peki, İzzet Ulvi Yönter kimdir?

İzzet Ulvi Yönter kimdir, kaç yaşında?
Gazeteci Sabahattin Önkibar, ciddi rahatsızlığı bulunduğunu söylediği Devlet Bahçeli'nin yerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in geleceğini iddia etti. İzzet Ulvi Yönter nereli, kaç yaşında. İzzet Ulvi Yönter son konuşması…

İZZET ULVİ YÖNTER KİMDİR?
Yönter,11 Mayıs 1976 tarihinde Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Ana Bilim Dalında yüksek lisansını yaptı. Gazi ve Anadolu üniversitelerinde iktisat doktora çalışmalarına devam ediyor.
İzzet Ulvi, Ulaştırma ve Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarına bağlı kuruluşlarda müfettiş olarak çalıştı. 25 ve 26. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliği yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı da olan İzzet Ulvi Yönter, iyi düzeyde İngilizce biliyor, evli ve bir çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem