Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu bir araya geldi

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un tabutunu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte taşıdı.

Politika 20.08.2019 18:25:49 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00


Van’ın Erciş İlçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Sultanahmet Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. İkindi namazının ardından başlayan cenaze törenine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, parti kurması gündemde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Erdoğan ile Davutoğlu’nun Dursun’un tabutunu birlikte taşıması ise cenazede dikkat çeken görüntü oldu.
İKİLİ ARASINDA GERGİNLİK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir konuşmada yeni parti kuracağı konuşulan Davutoğlu hakkında ‘Bedel ödeyecekler’ ifadesini kullanmış, Davutoğlu buna cevaben, “Allahım bu boynu eğdirme. Allah bundan sonra da eğdirmesin. Kimsenin önünde eğdirmesin. Baskı yapanların, tehdit edenlerin, bize ‘bedel ödeyecekler’ diyenlerin önünde de eğdirmesin. Biz bedelleri, dedelerimizin seferberliklerinden ödeye ödeye gelmiş bir nesiliz” demişti. 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem