CHP’li vekiller Erzincan’da partililerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Erzincan’da partililer ile bir araya gelerek erken seçim çağrısı yaptı.

Politika 3.06.2022 12:56:21 0
CHP’li vekiller Erzincan’da partililerle buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.06.2022 12:56

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Erzincan’da partililer ile bir araya gelerek erken seçim çağrısı yaptı.

Bir dizi temaslarda bulunmak ve esnaf ziyareti yapmak üzere Erzincan’a gelen CHP Milletvekilleri Ali Şeker ve Utku Çakırözer, CHP Erzincan İl Başkanlığı binasında partililer ile toplantı gerçekleştirerek erken seçim çağrısında bulundu.

İlk olarak selamlama konuşması gerçekleştiren CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, “İlimize sürekli milletvekilleri heyetleri gelmektedir. Ben öncelikler kendilerine hoş geldiniz diyorum. Erzincan’da örgütsel olarak çalışmalarımız hızlı bir biçimde yürüyor. Biz seçim başlamadan önce, ilk seçim biter bitmez bir sonraki seçime hazırlanmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Erzincan’dan milletvekili çıkartarak belediye başkanlığını almak” dedi.

Daha sonra söz alan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, erken seçim istediklerini belirterek, “Sandığın bir an önce milletin önüne koyulması gerekiyor. Bizler de bunu için sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan’da da 3 gün boyunca hem merkezinde hem de ilçelerinde yurttaşlarımızla bir araya geleceğiz. Onların dertlerini, tavsiyelerini, eleştirilerini dinleyeceğiz. Burada ki sıkıntıların Eskişehir’den farklı olacağını pek düşünmüyorum. Genelde tarım alanında sıkıntılar yaşanıyor. Erzincan’da da ben buna benzer sıkıntılarla karşılaşacağımızı düşünüyorum. 3 günün sonunda da tekrardan gördüklerimizi değerlendireceğiz” diye konuştu.

Son olarak konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ise, “Türkiye’nin kamucu bir yönetime ihtiyacı var. Kamunun kaynaklarını halk için kullanacak bir iktidara ihtiyaç vardır. Geçmişte ki eksiklikleri gidererek, buna da gerekli tedbirler alınarak mutlaka Türkiye’de demokrasiyi sağlamamız gerekiyor. Değerlerimize, ülkemize sahip çıkmak için Cumhuriyet Halk Partisine önemli görevler düşüyor. CHP Erzincan İl Örgütü, ilçe örgütü, kadın kolları ve gençlik kollarıyla ev ev ziyaretlerde bulunarak bu mücadeleye önemli bir destek veriyor. Bizler de Türkiye’nin dört bir yanında 100 milletvekili arkadaşlarımızla 50’den fazla ilde bir çalışma yapıyoruz. Buralarda esnafla, sivil toplum kuruluşlarıyla, vatandaşlarla bire bir temaslarla, yerinde durumları tespit edip çözüm önerileriyle birlikte, bizim çözüm önerilerimizi onlara yöneltiyoruz, onların taleplerini de genel merkezimize taşıyoruz. Erzincan’da ve ülke genelinde bu çerçevede aylardır süren yaptığımız faaliyetin sonunda Türkiye’nin geleceğini birlikte kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

CHP heyeti daha sonra STK temsilcileri ve esnaf ziyaretinde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

Bulanık’ta stadyum yenileniyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor’un hedefi 2’de 2


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor- Erciyes 38 FK maçını Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek


Van Spor

A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçında Görev Yapacak Hakem Belli Oldu


Van Spor

Muş’ta yetenek taraması devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi, 29 Ekim’e özel ödüllü futsal turnuvası düzenliyor


Van Spor

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ