CHP’li Gökçe’den afiş tepkisi

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, kendilerine ati tanıtım afişlerine sürekli zarar verildiğini söyleyerek bu duruma sessiz kalan yetkilileri göreve çağırdı.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin Büyük?

Politika 25.02.2019 14:16:55 0
CHP’li Gökçe’den afiş tepkisi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.02.2019 14:16

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, kendilerine ati tanıtım afişlerine sürekli zarar verildiğini söyleyerek bu duruma sessiz kalan yetkilileri göreve çağırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin Büyükşehir adayı Soner Gökçe, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait billboardların ihalesi ertelendiğini ve bu kapsamda tamamen AK Partili adaylarca ücretsiz kullanıldığını da iddia ederek adaletsizliğe uğradıklarını dile getirdi.

Kendi yaptırdıkları billboardların ve tanıtım afişlerin yırtıldığını ve kullanılmaz hale getirildiğini belirten Gökçe, “Bu yaşanan olaylardan dolayı, insanların fikirlerine, insanların mücadelesine karşı bu yapılan saldırıyı kınıyorum. Şu manzara, vicdanlarda çok büyük yaralar bırakmaktadır. Çoluğumuzla çocuğumuzla, hiçbir devlet katkısı belediye geliri olmadan, şahsımızın gelirlerini milletimize, kendimizi anlatmak adına mücadele veriyoruz. Ama maalesef demokrasiyi içine sindiremeyenler, bu şekilde bizim kampanyamıza darbe vurmaya çalışıyorlar. Bunu hemşerilerimin vicdanlarına bırakıyorum. Bu ilin yetkililerine sesleniyorum. Şu yapılan saldırılar, iktidarın pankartlarına yapılsaydı, bu gün böyle bir sessizlik içinde olabilirler miydi? Yazıktır, günahtır, bu milli servettir. Gerçekten içim açıyor. Bunlar adına konuşmamak için epeyce direndim, ama bugün artık gerçekten vicdanları rahatsız eden duruma geldi” ifadelerine yer verdi.

Gökçe ayrıca, Malatya cadde ve sokaklarındaki belediyelere ait tüm billboardların ücretsiz olarak iktidar partisinin adaylarına kullandırıldığını da iddia ederek, “Bugün tüm Malatya’nın her yerinde, devletin imkanlarını, belediyenin imkanlarını kullanarak, ceplerinden bir kuruş para ödemeden, tüm otobüs duraklarını, tüm binaları reklam kampanyası adı altında donattılar. Sizlerin, bizlerin emeklerini, haklarını yok eden bir durum var, adaletsizlik var. Tek ses var, bu demokrasi değil. Bu durumu Yüksek Seçim Kurulu ilgililerine de ifade ettik. Ancak kural kanun tanınmıyor" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ