CHP ’Danışmanı Mücahit Avcı Darp Edildi

CHP de danışmanlık görevi yapan mücahit avcı twitter paylaşımı yüzünden darp edildi detaylar haberimizde

Politika 28.09.2019 14:24:09 0
CHP ’Danışmanı Mücahit Avcı Darp Edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düştüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı için MHP’lilerin saldırısına uğrayan CHP’li Mücahit Avcı, Cumhuriyet’e konuştu. Avcı, olayın 24 Eylül tarihinde yaşadığını belirterek, saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

[Haber görseli]Yaptığı paylaşım sonrasında MHP’li birçok yönetici ve üye tarafından sistematik olarak tehdit edildiğini söyleyen Avcı, “Hala tehdit ediliyorum. Yapılan saldırının nedeni, ülkeyi içten karıştırmaya yönelik bir teşebbüs. Neye hizmet ettiğini biliyorum. CHP’li kitlelerini sokağa çekip bir kavga ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Ancak bunlar karşısında sağduyumuzu kaybetmeyeceğiz ve hukuki süreci devam ettireceğiz” dedi.

CHP’de danışmanlık yapan Mücahit Avcı, 24 Eylül Perşembe günü, Şişli’de bir grup Ülkü Ocakları mensubunun saldırısına uğradı. Devlet Bahçeli'nin, düştüğü bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı için 12 gündür MHP’li parti yöneticilerinden tehditler aldığını bunun sonucunda da saldırıya uğradığını anlatan Avcı, “Saldırganlar ülkü ocaklarından. Elimde bir video var. Bana saldırdıktan sonra biri ülkücü işareti yapıyor. Biri de ‘Reise, Tayyip Erdoğan’a küfür edemeyeceksiniz’ diyor. Bu kişilerin 12 gündür beni sürekli tehdit ediyorlardı. Bu tehditlerin geneli de MHP’nin üst düzey yöneticilerinden, il yöneticilerinden ve ilçe başkanlarından geldi. Hepsini Savcılığa şikayet ettik” dedi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Kendisine saldıranların gözaltına alınıp serbest bırakılmasına tepki gösteren Mücahit Avcı, “Bana 6 kişi saldırdı. Tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Bunlar da çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Bunun akabinde bu videoları dün gece dolaşıma soktular. Mahkemeden de serbest kaldıkları için bunu yaparak korku salmaya çalışıyorlar. Hala tehdit mesajları almaya devam ediyorum. Serbest bırakılmaları birileri tarafından korundukları anlamını taşıyor. Çünkü bunlar iki gün boyunca beni takip etmişler. Ortada organize bir suç şebekesi olduğu belli. Savcı konuyu basit yaralama olarak ele almış. Benim gözümde bu bir suç örgütünün planlı adam öldürmeye teşebbüsüdür. Birileri tarafından korunsalar da hukuki süreci devam ettireceğiz” diye konuştu.

Sağlık durumunun daha iyi olduğunu söyleyen Avcı, “Yapılan saldırının nedeni, ülkeyi içten karıştırmaya yönelik bir teşebbüs. Neye hizmet ettiğini biliyorum. CHP’li kitlelerini sokağa çekip bir kavga ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Ancak bunlar karşısında sağduyumuzu kaybetmeyeceğiz ve hukuki süreci devam ettireceğiz. Onlara boyun eğmeyiz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem