Çelebi’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Politika 14.07.2021 14:21:23 0
Çelebi’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.07.2021 14:21

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelebi mesajında şunları kaydetti: “15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizi, devletimizi, demokrasimizi, birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütü FETÖ’nün hain darbe girişiminin üzerinden beş yıl geçti. O gece geçmişte, hep ezanları susturmayı hedef alan darbelerden sonra, darbe susturan ezan sesleri merhalesine gelindi.

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara, meydanlara çıkan, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan milyonlar o gece kirli hesapları bozarak bir destan yazdı.

Demokrasiye ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine sahip çıkarak, kanlarını, canlarını ortaya koydular. Milletin silahlarıyla milletin vurulduğu o gece 251 vatandaşımız şehit düştü 2193 vatandaşımız gazi oldu. Şehitlerimizin mekânı cennet, gazilerimizin ömrü uzun olsun.

Ülkemizin refahı, huzur ve barış ortamının devamı için her zamankinden daha sağlam bir iradeyle kısa sürede, birlik ve beraberlik içinde, bu zorlu sınavdan daha da güçlenerek geçmeyi başardık. Bölgesel ve küresel barışa, istikrara katkısı olan, sorun çözen, güçlü ve lider bir ülke olarak Türkiye’nin etkinliği artacak, kaos ve kargaşa yaratarak Türkiye’nin önüne set çekmek isteyenler bu imkana bir daha asla kavuşamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz da milletimizin varlığına, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ