Başkan Yılmaz'dan Vanlı şehidin ailesini ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit olan Vanlı polis memuru Soner İdil’in ailesini ziyaret etti.

Politika 14.12.2016 22:59:55 0
Başkan Yılmaz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit olan Vanlı polis memuru Soner İdil’in ailesini ziyaret etti.

Bitlis ziyaretinin ardından Van’a gelen Başkan Yılmaz, üç ay önce göreve başlayan ve hain saldırıda şehit olan Soner İdil’in babası Miktad İdil’e taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin ailesine başsağlığı dileyerek dua eden Başkan Yılmaz, terörü bir kez daha lanetleyerek acılarının çok büyük olduğunu dile getirdi.

Başkan Yılmaz, şehidin ailesine yaptığı taziye ziyaretinin ardından AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa katıldı. Buradaki konuşmasında İstanbul’da yaşanan alçak terör saldırına değinen Başkan Yılmaz, “Hepimizin yüreğinde çok taze olan ve acısı kolay kolay hafiflemeyecek olan İstanbul saldırısında hayatını kaybetmiş olan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin. Bu hain saldırı bütün ülkenin canını yaktı. Gazilerimize de yaralanmış olan ve şu an hastanelerde tedavi olma süreci içinde olan kahraman polislerimize ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bulunduğumuz coğrafya hakikaten bize bedel ödeten, burayı yurt edinmemiz karşılığında bedel ödediğimiz bir coğrafya. Ama burası bizim vatanımız ve hep öyle kalacak. Bu eşkıya bozuntuları yaptıklarının karşılığını misliyle ödeyecek” diye konuştu.

Programa AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve partililer katıldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem