Başkan Soğanda'dan Başkale ilçesine ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve il yönetim kurulu üyeleriyle Başkale ilçesini ziyaret etti.

Politika 20.12.2016 23:04:30 0
Başkan Soğanda
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberindeki Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve il yönetim kurulu üyeleriyle Başkale ilçesini ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Başkale ilçesine gelen AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ve beraberindekiler, İlçe Başkanı Muğdat Saruhan ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Parti binasında bir süre görüşmelerde bulunan Başkan Soğanda, daha sonra ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Saruhan, Başkan Soğanda’ya ziyaretten ötürü teşekkür ederek, bu ziyaretin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Başkan Soğanda ise, Rusya Başkonsolosuna yapılan suikastı lanetleyerek, herkesin ülkenin birlik ve beraberliği üzerinden oynanan oyunun farkında olduğunu ifade etti. Başkan Soğanda, "Dünya Müslümanları üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Parçalamak istedikleri ülkenin başında da Türkiye geliyor. Türkiye her zaman birlik ve beraberlikten yana olarak mazlum milletlerin yanında yer alıyor. Bu yüzden her zaman dış güçlerin hedefinde olmuştur. Ben bu terör saldırısını lanetliyorum" dedi.

Teşkilatların her zaman için halkla iç içe olmasının kendileri için büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Başkan Soğanda, "Başkale teşkilatımız da il ve diğer ilçe teşkilatlarımız gibi bu yılsonuna kadar tüm köylerini, mahallelerini ziyaret edecek ve halkla iç içe olacaktır. Teşkilatlarımız sorumluluk bilinci içerisindedir. Misyonu ve vizyonu belli olan partimizin teşkilatlarının her birine çalışmalarında başarılar diliyor, ilçe ziyaretlerimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Soğanda, daha sonra AK Parti Başkale İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Caner’in vefat eden babasının taziyesine katıldı. Aileye sabırlar dileyen Soğanda, ardından ilçe merkezinde bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem