Başkan Karataş konunun takipçisi olacak

Erzurum’da uçak bileti fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliği, yeniden gündem konusu oldu.

Politika 17.01.2022 14:12:59 0
Başkan Karataş konunun takipçisi olacak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.01.2022 14:12

Erzurum’da uçak bileti fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliği, yeniden gündem konusu oldu.

Geçtiğimiz hafta Erzurum’a gelen AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ün sefer sayılarının yetersizliği ve bilet fiyatlarına dikkat çekmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş da, benzer bir değerlendirme yaptı.

MHP İl Başkanı Karataş, Metin Külünk’ün çok önemli bir hususa vurgu yaptığının altını çizerek, Erzurum’daki uçak bileti fiyatlarının yüksekliği yanında, sefer sayılarının da yetersiz oluşunun büyük bir sıkıntı olduğunu ifade etti. Başkan Karataş, bu konuyu daha önce de gündeme getirdiklerini anımsatarak, “Bu çözülebilir bir sorun ve bunun üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sefer sayıları yetersiz

Uçak bileti fiyatlarının yükselmesinde maliyetler kadar sefer sayılarının yetersiz oluşunun da etken olduğunu dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Sefer sayıları yetersiz olduğu için talebe bağlı olarak bilet fiyatları da artış kaydediyor. Yani uçakta satılan her bir koltuk, bir sonraki koltuğun bilet fiyatını artırıyor. Halbuki sefer sayısı fazla olsa, uçak bileti fiyatları da bu kadar yüksek olmayacak. Bunun için her türlü girişimi başlatacak ve elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ün de bu meseleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceğini ifade ettiğini hatırlatan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Biz de Genel Merkez nezdinde girişimlerimizi başlatacak ve bu sorunun çözümü için ilgili mercileri harekete geçireceğiz. İlaveten bu konuyu toplumun hemen herkesiminin dile getirmesi ve gündemde tutması, çözüm üretilebilmesi açısından faydalı olacaktır. MHP Erzurum İl Başkanlığı olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Hemşehrilerimizden de bu sorunun çözüm noktasında her türlü katkıyı sunmalarını bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ