Başkan Arıkan, “Ortak akılla hareket edeceğiz”

Çarşı esnafını ziyaret eden Bingöl’’ün yeni başkanı Erdal Arıkan, “Halkımızla ele ele, gönül gönüle vererek ilimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Halka rağmen hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz, ortak akılla hareket.

Politika 8.04.2019 09:29:41 0
Başkan Arıkan, “Ortak akılla hareket edeceğiz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.04.2019 09:29

Çarşı esnafını ziyaret eden Bingöl’’ün yeni başkanı Erdal Arıkan, “Halkımızla ele ele, gönül gönüle vererek ilimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Halka rağmen hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz, ortak akılla hareket ederek adil ve şeffaf olacağız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Başkan Arıkan, Genç Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Seçimlerde kendisini destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür eden Arıkan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Arıkan, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki hizmetlerin yanı sıra, gönül belediyeciliğini ilke edinerek vatandaş ile belediye arasında gönül köprüsü inşa edeceklerini vurguladı.

Halkla el ele vererek, geleceğin Bingöl’ünü inşa edeceklerini aktaran Başkan Arıkan, “Tüm görev sürecimiz boyunca halkımızın içerisinde yer alacağız. Belediye hizmetlerini yönetişim anlayışıyla yürüterek, özellikle kentin geleceğini şekillendirecek projelerde vatandaşlarımızdan görüş alacağız. Kentin kaderini değiştirecek projelerde halkın onayı olmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Omuz omuza gönül gönüle vererek ilimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız”dedi.

“Öncelikli hizmetlere hız verilecek”

Seçim vaatlerinin yanı sıra ihtiyaca göre şekillenen ve kentin öncelikleri arasında yer alan hizmetlere öncelik vereceklerine de dikkat çeken Arıkan, “Belediye hizmetlerini insan odaklı şekillendirerek çalışmalarımızı bu doğrultuda ilerleteceğiz. Seçim vaatlerimizin yanı sıra ilimizin öncelikli sorunlarına eğilim göstererek mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bu sorunları çözüme kavuşturacağız”ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşların talep, şikayetlerini de dinlediklerini kaydeden Arıkan, fırsat buldukça toplumun her kesimini ziyaret edeceğini söyledi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ