Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Iğdır'da

Politika 11.03.2017 18:32:47 0
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Iğdır
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2017 18:32
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 16 Nisan’da yapılacak referanduma dikkat çekerek, "Anayasa değişikliğine getirmek istediğimiz şey, kriz, çekişme ve çatışma üreten bir sistem yerine, artık krizleri asla üretmeyecek kriz çıkarsa da çözümü bizzat milletin yapacağı bir sistem olacak" dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır’a gelen Başbakan Yardımcısı Kaynak’ı, havaalanında Vali Ahmet Turgay Alpman, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve vatandaşlar karşıladı. Daha sonra karayoluyla Aralık ilçesine geçen Kaynak, ilçe esnafına ziyarette bulunup vatandaşlarla sohbet etti.
Aralık İlçe Özel İdare Müdürlüğü toplantı salonundaki programda konuşan Kaynak, ülkeyi ekonomik olarak uçurumun eşiğine getiren bir üçlü koalisyon olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kaynak, Aralık ilçesindeki programın ardından AK Parti Iğdır İl Başkanlığı tarafından, bir düğün salonunda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak üzere il merkezine geçti. Burada katılımcılara hitap eden Kaynak, 16 Nisan’da yapılacak referanduma değindi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, şöyle konuştu:
"16 Nisan’da biz Türkiye’nin yeni hükümet sistemini oylayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi görevini yaptı, anayasa değişikliğini ortaya çıkardı ve anayasayı milletin huzuruna getirdi. Türkiye daha önce olduğu gibi darbeler ve darbe girişimleriyle uğraşmasın. İstiyoruz ki Türkiye’de kadın erkek herkes inancını, inandığı ve istediği şeyi ifade etsin. Sözde kararda bundan sonra milletin olsun. 16 Nisan’da önünüze getireceğimiz anayasa bizden çok şu etrafımızda koşan yavrularımız için. O yavrularımız kendilerinin yerine ve adına, birilerinin bir karar almasını ve kendi geleceklerini karartmasını asla bir daha yaşamasınlar. Anayasa değişikliğine getirmek istediğimiz şey, kriz, çekişme ve çatışma üreten bir sistem yerine, artık krizleri asla üretmeyecek kriz çıkarsa da çözümü bizzat milletin yapacağı bir sistem olacak.”
Daha sonra Iğdır Valiliğini ziyaret eden Kaynak, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra makama geçti. Kentteki çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Ahmet Turgay Alpman, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a, Ağrı Dağı resminin olduğu bir tablo hediye etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ