Bakan Tüfenkci'den Malatya Arena Stadyumu'na ilişkin açıklama

Politika 22.01.2017 15:38:36 0
Bakan Tüfenkci
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.01.2017 15:38
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yapımında sona gelinen Malatya Arena Stadyumu’nun son maçlara yetişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya basınıyla bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da spor alanında yapılan yatırımlar tamamlandığında Malatya’nın kıskanılacak bir il haline geleceğini söyledi. Spor alanında Malatya’ya birçok yatırım kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Bakan Tüfenkci, “Spor yatırımları içerisinde geleneksel atlı sporları bağlamında Yazıhan’a 2017 yılı içerisinde yeni bir tesis kazandıracağız. Yazıhan’a, Darende’ye, Doğanyol’a sentetik futbol sahaları inşa ettirdik. Kuluncak’a da bu dönem içerisinde yeni bir sentetik saha yapacağız” diye konuştu.
Bakan Tüfenkci, yapımında sona gelinen Malatya Arena Stadyumu’nun zemininin oturmasının zaman alacağını ancak zeminin son maçlara yetişmesi için çalışacaklarını ifade ederek, “Evkur Yeni Malatyaspor şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. Bizim Yeni Malatyaspor’a şehir olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Bunu yaparsak inşallah bu sezon Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkarırız. Bu noktada Yeni Malatyaspor’umuzun son maçlarını ve şampiyonluk kutlamalarını yeni statta yapmak istiyoruz. Stadımız inşallah Mart ayı içerisinde tamamlanmış olacak ancak stadın çiminin oturması noktasında bir takım sıkıntılar var. Bu noktada da inşallah Ankara’ya gittiğimizde çimlerin hızlı bir şekilde oturması ile ilgili yapılacak bir şey varsa yapacağız ve Yeni Malatyaspor’umuzu yeni stadına kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ