Bakan Soylu Kılıçdaroğlu'na seslendi: 'Adamlarını derle topla'

Politika 23.02.2017 15:29:10 0
Bakan Soylu Kılıçdaroğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.02.2017 15:29
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölge güvenlik toplantısı için geldiği Erzurum’da partisinin ‘Yeni Türkiye’ toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek "Adamlarını derle topla. Terör örgütünün propagandasını yapmasınlar. Kimin tarafında neyin tarafındasınız siz" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı" için geldiği Erzurum’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yeni Türkiye’ toplantısına katıldı. Bakan Süleyman Soylu, Nusaybin’e bağlı Koruköy’de süren operasyon üzerinden CHP’yi eleştirdi.

"Adamlarını derle topla"
CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenen Bakan Soylu, "Birkaç gündür o Koruköy’de ne oluyor diye seslenenlere, soranlara, başka bir şey olduğu zaman İçişleri Bakanını arayıp soruyorsunuz. CHP’li arkadaşlarımıza soruyorum. Başka bir şey olduğunda İçişleri Bakanına arayıp söylüyorsunuz. Nereden talimat aldınız da Mardin’de Koruköy’de ve onun etrafında PKK terör örgütünün oradaki milleti korkutarak sindirerek yer aldığı ve oradan bütün Türkiye’ye korku saldığı. Evet, söylüyorum Antalya’ya bomba gönderdiler oradan. Manisa’ya İzmir’e bomba gönderdiler oradan ve insanlarımızın canını yaktılar. Sen milletvekilisin terör örgütünün payandası değilsin. Terör örgütünün uşağı değilsin. Lafınızı ve ölçünüzü bilin de konuşun. 11 yaşındaki o evladımız bu dünyada da öteki dünyada da yakanda olur. Teröristlerin arkasında olmayın. Milletin yanında olun yeter artık. Açıp soruyor musun özel harekat polisimiz o eylemleri gerçekleştirenlere karşı bu milletin adına mücadele ederken gözünü, kolunu kaybedenlere ne oldu diye sormuyorsun? Ama alçakça PKK’lı teröristlere ne oldu diye soruyorsunuz. Kimsiniz siz? Şuramıza kadar geldi artık. Siyaset yapacaksanız edeplice yapın. Kılıçdaoğlu’na söylüyorum. Adamlarını derle topla. Terör örgütünün propagandasını yapmasınlar. Onlara zemin hazırlamasınlar. Milletimizi istismar etmesinler. Burada bu millet istiklal mücadelesi yapıyor. Altı yedi gündür susuyoruz. 85 kilo patlayıcı Mersin’in göbeğinde çıktı. Bir şer odağı oraya odaklanmış oradan bu ülkenin yarınlarını kana bulamaya çalışıyor. Kimin tarafındasın, neyin tarafındasınız siz" şeklinde konuştu.

"Hadi şimdi yapsınlar da görelim"
Referanduma ilişkin de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP’nin sandık baskılarına işaret ederek, "Şu referandum bitsin bak neler olacak. Bu referandumun en önemli kararı millet ne derse o olacak, millet ne istiyorsa, o olacak, millet ne karar veriyorsa o olacak. Karayazı’da 7 Haziranda nasıl oy kullanıldığını ben biliyorum. Hadi şimdi kullandırsınlar, milleti tehdit etsinler de görelim" dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ