Bahçeli’den flaş yeni parti çıkışı

Bahçeli, “Türkiye’nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır” diyerek yeni parti kuruluş girişimlerini bombaladı.

Politika 3.03.2019 03:38:12 0
Bahçeli’den flaş yeni parti çıkışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bahçeli, “yeni partiyi” bombaladı “ "Türkiye’nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklarda bulundu.

Bahçeli, AK Parti'den koparak 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünden kurulacağı iddia edilen yeni partiye sert çıktı. Devlet Bahçeli, “31 Mart sonrasına dönük muhtemel senaryolar tedavüldedir. Eski ve erdemsiz bir blokun yeni parti çalışmaları hakkında gün aşırı spekülasyonlar yapılmakta, vadeler biçilmekte, bir dip akıntı oluşturulmaya çalışılmaktadır” diye yazdı.

Bahçeli mesajının devamında “Bilinmelidir ki, Türkiye’nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır” ifadelerini kullandı. Bildiğiniz gibi Abdullah Gül başkanlık seçimi sırasında da ortak aday olmak için öne çıktığı zaman, yine ortaya çıkıp Gül'ü aşırı ve en doğru şekilde eleştirip ihanet etme demişti.

İşte gerçekten adam gibi adam diyeceğimiz kişidir Bahçeli. Dün Erdoğan MHP’yi koparmak isteyenlere karşı Bahçeli’nin yanında dik durdu, bugün de Bahçeli Erdoğan’ın yanında duruyor.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Okuduğunuz bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem