Aydemir: 'Dadaşlar 24 Hazirana Ak Damga Vuracak'

Politika 18.06.2018 16:10:13 0
Aydemir:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.06.2018 16:10
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Lalapaşa minaresinden Erzurum Ovasına yayılan birlik ve dirlik salasıyla. Esatpaşa’dan süzülen kardeşlik ve beraberlik niyazıyla.. Ulucami’den sadreden ila’yı kelimetullah için devleti ebedi müddet duasıyla: Vakit Erzurum Vaktidir.. Vakit AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda buluşmak ve safları sık tutmak vaktidir.’ dedi.
AYDEMİR AZİZİYE’NİN KONUĞUYDU
24 Haziran seçim süreci dolayısıyla çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek değerlendirmede bulundu, AK Parti yöneticileri ve yönetim kurulu kademesiyle istişare etti. AK Parti aziziye ilçe Başkanı Ensar Coşkun, yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları ilçe Başkanlığı mensuplarının yer aldığı meşverette, gündeme dair tespitler paylaşıldı, Erzurum’u içeren öngörüler tespit edildi.
AYDEMİR’İN SUNUMU
Aziziye ilçe Teşkilatının düzenlediği istişare meclisinde bur surum yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vakit Erzurum Vaktidir. Lalapaşa minaresinden Erzurum Ovasına yayılan birlik ve dirlik salasıyla. Esatpaşa’dan süzülen kardeşlik ve beraberlik niyazıyla. Ulucami’den sadreden ila’yı kelimetullah için devleti ebedi müddet duasıyla. Ve dadaş yüreklerinden dökülen Akifçe vurguyla:
28 şubatçı zalim, 15 Temmuzcu hainlere:‘Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem/Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Ve milli iradeye kefen biçmeye kalkışan şer ve ihanet odaklarına:
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz/Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;/Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun,/Meğer ki harbe giden son nefer şehid olsun’ kararlılığıyla. Bir kutlu sefer ve bir mübarek yürüyüş. 24 Haziran’dan 2018’den 2023’lere, 2053’le, 2017’lere. Zaman Dadaşcça duruş zamanıdır. Ve vakit Erzurum vaktidir.’ vurgusunu yaptı.
DADAŞLAR AK ÖNDERİN YOLUNDA
‘ Dadaşlar, AK Önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda yürümekte kararlı, davasında sadık, ilke ve öngörülerine vefalı’ diyen Milletvekili Aydemir, 24 haziran seçimlerinin 2023 yolunda bir tercihi ifade ettiğini, bu tercihin Cumhur ittifakı kaydında Recep Tayyip Erdoğan olacağından kimsenin şüphe duymadığını bildirdi.
AYDEMİR’DEN DADAŞ İRFANI VURGUSU
‘AK önderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan dadaşların gönüllerinde’ tespitini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Hep söyledi ve hep söyleyeceğiz, dadaş irfan ve vicdanı asla vefadan, 28 şubat zulümlerinden bu ülkeyi kurtaran AK öndere vefadan sapmaz. Dadaşlar hakkın ve hakkın savunucularının yanındadır her daim. İnşallah yine öyle olacak, dadaşlar 24 hazirana AK damga vuracaklardır.’ diye konuştu.
DEĞERLENDİRME
Milletvekili Aydemir istişare toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, Aziziye İlçe AK Parti Selçuklu Mahalle Başkanlığımızı da ziyaret edip, yönetici kardeşlerimizle seçim çalışmalarını değerlendirdik. Tertip, düzen ve dadaşça bir vasatın, 24 Haziran zaferine katkısı büyük olacak. Ak yürekli hizmet ekibiyle gurur duyduk. Etkinliğe AK Kadın Genel Merkezi Erzurum yöneticilerimizle katıldık. Kardeşlik duygusunun kuşattığı atmosferi temin eden AK Parti Aziziye ilçe Başkanlığımıza minnettarız.’ dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ