AK Parti’nin Hakkari adayına yoğun ilgi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan Adayı gösterilen Cüneyt Epcim, ziyaret ettiği mahallelerde yoğun ilgi ile karşılandı.Medrese Mahallesi’nde Dırbaz Mavigöz’ün, Dağgöl Ma

Politika 17.01.2019 11:57:58 0
AK Parti’nin Hakkari adayına yoğun ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari Belediye Başkan Adayı gösterilen Cüneyt Epcim, ziyaret ettiği mahallelerde yoğun ilgi ile karşılandı.

Medrese Mahallesi’nde Dırbaz Mavigöz’ün, Dağgöl Mahallesi sakinlerinden İsa Taşkın ve Halife Derviş Mahallesi sakinlerinden Şahin Karadeniz’in ailesi ve komşularıyla bir araya gelen Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, belediyenin değişim dönüşüm programı kapsamımda yapılan çalışmaları anlattı.

Halkın talep ve önerilerini almaya devam eden Başkan Vekili Epcim, ziyaret ettiği mahallelerde belediyenin yaptığı hizmetler ve yeni projeler hakkında da detaylı bilgeler verdi.

Epcim’in göreve başlamasıyla birlikte bir anda kentin çevresinin değiştiğini belirten vatandaşlar, gelecek nesiller içinde bu hizmetlerin devam etmesini istediler.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem