AK Partili Sorgun: 'Ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz'

Politika 10.02.2018 14:11:10 0
AK Partili Sorgun:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.02.2018 14:11
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, “Bir taraftan terörle, terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağa babalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Elazığ İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. İlk olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile istişarede bulunan Sorgun ardından partililere hitap etti.
Elazığ’ın Anadolu’nun değerlerini taşıyan bir şehir olduğunu dile getiren Sorgun, “Elazığ, çok değişti. 15 yılda Elazığ’ın nereden nereye geldiği görülüyor. Kim Elazığ’a bir çivi çakmışsa taş üstüne taş koymuşsa hepsine teşekkür ediyoruz. Çünkü kullara teşekkür etmeyen Allah’a şükretmez. Elazığ, gerçekten Anadolu çadırının en güçlü direklerindendir. Bir çok medeniyet buraya gelmiş ve geçmiş. Onun hala ayakta bir çok izleri var. Bir tarafıyla tarım bir tarafı ise madenlerle dolu” dedi.
Türkiye’nin dışarıda ve içeride terörle mücadele ettiğini vurgulayan Sorgun, “Hepimiz bunu takip ediyoruz. Bir hafta önce kongre vesilesi ile Kırıkhan ve Hatay’daydım. Biz oradayken de top atıldı. Fakat Hataylı ve Kırıkhanlı kardeşlerimiz bırakın bir endişeyi veya tedirginliği tam tersi çok güçlü. Devletine, milletine ve birbirine çok bağlılar. Adeta bir ilçe kongresi değil il kongresi yapmış gibi o kadar heyecanlı canlı bir kongre yaptık. Bütün Türkiye’nin kalbi Elazığ’da olduğu gibi orada atıyor. Bir taraftan terörle, terör örgütleriyle, terör yapılanmalarıyla ve onların arkasındaki ağa babalarıyla mücadele ederken, bir taraftan da içeride ekonomik, siyasal ve sosyal alanda birçok çalışmayı hep birlikte yürütüyoruz. İşte büyük devlet böyle olur. Bir taraftan bakıyorsunuz 2017 yılının üçüncü çeyreğinde dünyada en fazla büyüyen ülke oluyoruz. Bir taraftan dışarıda teröre karşı operasyonlar, devrim niteliğinde değişimler yapıyoruz” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ