AK Partili belediye başkanı istifa etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanı Hüseyin Uysal, partisinden istifa etti.

Politika 18.01.2019 19:00:02 0
AK Partili belediye başkanı istifa etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti'nden tekrar aday gösterilmeyen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, istifa kararıyla ilgili makamında basın toplantısı düzenledi. AK Parti'den ayrılmak zorunda bırakıldığını söyleyen Başkan Uysal, süreci Ereğli halkıyla herkesin göreceğini ifade ederek, "AK Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum. 'Dürüst çalışkan, çalmadan çok şey yaptı. Her şeye rağmen yaptı ama anlatamadı' diyorlar. Buranın bir evladı olarak neler yaptığımı, nasıl yaptığımı, niçin yaptığımı, nelere önem verdiğimi, neyle mücadele ettiğimi anlayın, anlamaya çalışın, anlatın. Eğitim, kutsallarımız, geleceğimiz, halkımız mı demişim? Yoksa, benim, ailemin, siyası geleceğim, rantım mı demişim? 2013 yılında aday adayı olarak katıldığım AK Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum. Biliniz ki ayrılmak zorunda bırakıldım, kopartıldım. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sevgim ve saygım ömrüm boyunca devam edecek. Çocukken öğrendiğim çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım" dedi.

Başka bir partiden aday olup olmayacağı sorusuna Uysal, "Soru almıyorum. Biraz bana vakit ayırın. Daha sonra, ilerleyen günlerde tekrar bir basın açıklaması yapabilirim" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem