Polis Katili Suç Canavarı: 26 Sabıkasıyla Şoke Eden Zanlı!

Ümraniye'De polis şehit eden saldırganın suç karnesi kabarık çıktı.

Asayiş 23.09.2024 09:36:00 0
Polis Katili Suç Canavarı: 26 Sabıkasıyla Şoke Eden Zanlı!
Tarih: 23.09.2024 09:40

İstanbul Ümraniye, polisi alarma geçiren korkunç bir saldırıya sahne oldu. Dün gerçekleşen olayda Yunus Emre Geçti isimli şahıs bir polis memurunu şehit etti, bir polis memurunu ve iki sivili yaraladı. Geçti'nin suç dosyası 26 ayrı kayıttan oluştuğu ve çok sayıda suça karıştığı tespit edildi.

POLİS OPERASYONDA KAN DÖKÜLDÜ

Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi'nde motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanıp sonra kaçan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, polisin düzenlediği operasyon sonucu yakalandı. Ancak olay, Geçti'nin direnmesi ve polise ateş açmasıyla dramatik bir hal aldı.

ATEŞ AÇILDI: İKİ POLİS VE İKİ SİVİL YARALANDI

Geçti'nin ateş açması sonucu polis memurları Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile kendi annesi P.G. yaralandı. Tüm yaralılar olay yerine hızla gelen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

KAHRAMAN POLİS ŞEHİDİMİZ: ŞEYDA YILMAZ

Yaralı polis memuru Şeyda Yılmaz, 27 yaşında, hastanede yapılan bütün mücadelelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu olayda, saldırgan Geçti ise kaçışının ardından kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ VE İNCELEME BAŞLATILDI

Polis saldırının ardından olay yerinde hemen güvenlik çemberi oluşturdu ve detaylı bir inceleme başlattı. Boş kovanlar incelendi ve delillendirme çalışmaları yapıldı.

26 SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Araştırmalar neticesinde Yunus Emre Geçti'nin cinsel tacizden uyuşturucu ticaretine kadar pek çok suçtan kaydının olduğu ve ciddi bir suç geçmişine sahip olduğu belirlendi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN YÜREK BURKAN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamayla olayın detaylarını paylaştı ve polis memuru Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

GÜVENLİK KAMERASI SALDIRIYI KAYDETTİ

Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde şahsın polise saldırdığı, memurların karşılık verdiği belgelendi.

POLİS ŞİMDİ SORUŞTURMAYI SÜRDÜRÜYOR

Saldırının ardından kaçmaya çalışan Geçti'nin polis tarafından hemen etkisiz hale getirilmesi sağlandı ve incelemeler devam ediyor. Bu olay, şehit polis memurumuzun hatırasını onurlandırırken, suça ve suçluya karşı mücadelenin ne denli zorlu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.