PFDK'dan Vanspor'un Rakiplerine Ağır Fatura: 3 Takıma Ceza Yağmuru!

PFDK'dan 'DEN ÜÇ TAKIMA AĞIR CEZALAR

Van Haberleri 7.09.2024 13:08:00 0
PFDK
Tarih: 07.09.2024 13:12

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı ligdeki takımları cezalandırdı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan ve çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle sevk edilen üç takıma ceza verdiğini açıkladı. Söz konusu takımlar Merkür Jet Erbaaspor, Bucaspor 1928 ve Nazillispor, saha olayları, talimatlara aykırı hareket, sportmenliğe aykırı hareket gibi sebeplerle cezalarla karşı karşıya kaldı.

KOLTUK NUMARALARI VE SAHA OLAYLARI CEZAYA SEBEP OLDU

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, Merkür Jet Erbaaspor kulübü, stadyum koltuklarını numaralandırmadığı için ihtar cezası aldı. Ayrıca, aynı kulübün taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 63 bin TL'lik para cezasına çarptırıldı. Merkür Jet Erbaaspor Kulübü görevlisi Çağrı Arslan, rakip takıma yönelik hakarette bulunmasından dolayı 1 resmi müsabaka yasağı ve 6 bin 750 TL para cezası ile cezalandırıldı. Kulübün antrenörü Miraç Şen'e ise müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketlerinden ötürü benzer yasaklar ve 13 bin 500 TL para cezası verildi.

SPORCULARIN HAREKETLERİNE CEZA YAĞDI

Bucaspor 1928 kulübünden Berkin Özgür, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bir resmi müsabakadan men ve 13 bin 500 TL para cezası alırken, takım arkadaşı Osman Işıklı rakip takıma hakaret ettiği için aynı men cezasına ve 6 bin 750 TL para cezasına çarptırıldı. Nazilli Spor A.Ş.'den Serkan Güler de rakibe sportmenliğe aykırı hareketten dolayı iki resmi müsabakadan men ve 27 bin TL para cezasına maruz kaldı. TFF'nin belirttiği bu kararlarla, disiplin ihlalleri konusunda tolerans gösterilmediği ve kuralların sıkı şekilde uygulandığı bir kez daha vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem