Pençe-Kilit Harekatı’ndan Malatya’ya bir şehit haberi daha geldi

Pençe-Kilit Harekatı’ndan Malatya’ya bir şehit haberi daha geldi

Genel 7.07.2025 16:05:33 0
Pençe-Kilit Harekatı’ndan Malatya’ya bir şehit haberi daha geldi
Tarih: 07.07.2025 16:05 Güncelleme: 07.07.2025 16:05
Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir mağarada yürütülen arama-tarama faaliyetleri sırasında metan gazından etkilenerek şehit olan Piyade Teğmen Furkan Sert’in acı haberi memleketi Malatya’ya ulaştı.
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde metan gazı zehirlenmesi sonucu şehit olan Malatyalı Astsubay Abdurrahman Akdoğan’ın naaşı memleketi Pütürge’ye getirilirken, aynı olayda ağır yaralanan Piyade Teğmen Furkan Sert de kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Aslen Malatyalı olan ve ailesiyle birlikte İstanbul’da ikamet ettiği öğrenilen Şehit Teğmen Furkan Sert’in Orduzu Şanlıkaya Mahallesi’nde bulunan dede evine Türk bayrakları asıldı. Şehidin ailesinin bugün Malatya’ya gelmesi beklenirken, acı haberi duyan yakınları da dede Mehmet Sert’in evine akın etti.
Bekar ve 5 kardeşten biri olan Şehit Teğmen Furkan Sert’in cenazesinin yarın Malatya’ya getirileceği ve ikindi namazını müteakip defnedileceği öğrenildi.
Öte yandan, aynı olayda şehit düşen bir diğer Malatyalı asker Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Gültekin’in ise ailesinin yaşadığı İstanbul’da toprağa verileceği belirtildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem