19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Patnos Kaymakamlığı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni, renkli anlara sahne oldu. Programda, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak’ın muhtarlara bal ikramı etkinliğe damga vurdu.
Patnos Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene ilçe protokolü, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, günün anlam ve önemine binaen muhtarlara bal dağıtarak birlik ve dayanışma mesajı verdi. Başkan Durak, "Muhtarlarımız, devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören, halkın sesini en yakından duyan önemli temsilcilerdir. Emekleri için hepsine teşekkür ediyorum." dedi.
Katılımcılar, anlamlı jestinden dolayı Başkan Durak’a teşekkür ederken, etkinlik samimi ve sıcak bir atmosferde sona erdi.