Patnos’ta 31 Bin Öğrenci Karne Sevinci yaşadı.

Patnos’ta 31 Bin Öğrenci Karne Sevinci yaşadı.

Genel 14.06.2024 14:11:19 0
Patnos’ta 31 Bin Öğrenci Karne Sevinci yaşadı.
Tarih: 14.06.2024 14:11
Ağrı’nın Patnos ilçesinde bugün öğrenciler karne heyecanı yaşadı. İlçe genelindeki okullarda düzenlenen karne törenlerinde, öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini alarak tatile merhaba dedi.
Patnos Kaymakamı Hasan Taş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Yavaş, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz düzenlenen karne törenlerine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldular. Kaymakam Taş ve Müdür Yavaş, çeşitli okulları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini teslim etti ve onlarla birebir ilgilendi.
Kaymakam Hasan Taş, törende yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin bir yıl boyunca gösterdiği çabayı ve başarıyı takdir ediyoruz. Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve bizler de bu yolda çocuklarımızı en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum." dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Yavaş ise, "Patnos’ta eğitim kalitesini daha da artırmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ve veliler, karnelerini almanın mutluluğunu yaşarken, yapılan etkinlikler ve konuşmalarla bu özel gün daha da anlam kazandı. Öğrenciler, yaz tatiline girmenin heyecanıyla okullarından ayrıldılar. Patnos’ta eğitim-öğretim yılı başarıyla tamamlanırken, gelecek yıl için hazırlıklar da şimdiden başladı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem