Patnos Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar laboratuvarı

Patnos Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar laboratuvarı

Eğitim 12.09.2024 12:19:28 0
Patnos Meslek Yüksekokulu’na bilgisayar laboratuvarı
Tarih: 12.09.2024 12:19
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Patnos Meslek Yüksekokulu’nda yeni bilgisayarlarıyla donatılan Bilgisayar Laboratuvarı’nın açılışını gerçekleştirerek, incelemelerde bulundu.
2017’de ilk bölümleri açılan ve 2018’de öğrencileriyle buluşan Patnos Meslek Yüksekokulu’nda Sanal Gerçeklik Laboratuvarı, Metalurji ve Malzeme Laboratuvarı, Satranç Sınıfı’nın yanı sıra Bilgisayar Destekli Teknik Resim Sınıfı, Optisyenlik, Eczane ve Biyomedikal Teknoloji Laboratuvarları hakkında Müdür Öğr. Gör. Mustafa Varol’dan bilgi alan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Meslek Yüksekokulu bünyesine kazandırılan laboratuvarlar ve özgün sınıflarla öğrencilerin teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı eğitimlerini modern imkanlara sahip laboratuvarlarda aldığını belirtti.
Daha önce mevcut olan Bilgisayar Laboratuvarına ek olarak yeni Bilgisayar Laboratuvarının açılışını yaptıklarını belirten Prof. Dr. Karabulut, gerek Bilgisayar Programcılığı Programının gerekse de diğer teknik programların bilgisayar uygulamalarının bu modern laboratuvarda yapılacağına vurgu yaparak, Patnos yerleşkemizde bu laboratuvarın açılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem