Tarih: 11.07.2024 15:00

Partimizden Uzaklaştık: Savcı Sayan'dan tarihi eleştiri

Facebook Twitter Linked-in

KENDİMİZE GELELİM BEYLER: AĞRI'NIN ESİK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN PARTİYE ELEŞTİRİ

AK Partili eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, partisine yönelik dikkat çekici eleştirilerde bulundu. "Şımarmışız beyler, kendimize gelelim" diyerek bayrağı dik tutan Sayan, "Bazı bürokratlarımızın ve bazı siyasilerimizin burnu bir karış havada. Halka maraba muamelesi yapıyorlar" şeklinde ciddi kelimeler seçti. 

TEHDİT EKONOMİK KRİZ: AK PARTİLİ SAVCI SAYAN'DAN ÇARPICI UYARILAR

Partideki bazı isimlerin ekonomik sıkıntılar yüzünden artan tepkileri devam ederken, AK Partili Savcı Sayan da "fakire vergi zengine övgü" yaklaşımının felakete yol açacağını belirtti ve bu gidişle gelecek seçimlerde hezimete uğrayacaklarını dile getirdi. 

MAKAMA DOYMAMIŞIZ: SAVCI SAYAN'DAN KENDİ ELEŞTİRİ

Sayan, diğer ifadelerinin yanı sıra, "Makam, mevki ve paraya doymuşluğumuzdan dolayı sırtına basarak iktidar olduğumuz insanların yanına bir daha uğramaz olmuşuz" cümleleriyle kendi partisini sert bir dille eleştirdi. 

HALKA EKMEK YERİNE PASTA İKRAM ETMİŞİZ

Sosyal medya paylaşımlarında da düşüncelerini açık açık ifade eden Sayan, "çayın 0,50 TL'ye satıldığı yerlerden oy alarak iktidar olduk.. Şu anda çayın 50 TL'ye satıldığı yerlerde oturmuş, çayın 0,50 TL olduğu yerlere uğramadığımız gibi, o insanları da hakir görüyoruz... Peki bu kafayla seçim kazanabilir miyiz?" sözleriyle de AK Parti içindeki bazı kişilere uyarı niteliğinde mesajlar gönderdi. 

SAVCI SAYAN: “BÜROKRAT VE SİYASİLERİN TUTUMU İKTİDARI TEHDİT EDİYOR”

Partideki eski yerini hatırlatan Sayan, "Bazı bürokratlarımızın ve bazı siyasilerimizin burnu bir karış havada. Halka maraba muamelesi yapıyorlar" diyerek bürokrasi ve siyasetteki bazı üyelerin halktan uzaklaştığını vurguladı. Fakirden alıp zengine yatırım yapmanın ülkeyi kurtarmayacağını, hatta bunun gün gelip Reis'in de oylarını kurtaramayacağını söyledi. 

ŞIMARIKLIK UYARISI: ARTIK KENDİNİZE GELİN

"Şımarmışız beyler şımarmışız" diyerek durum tespiti yapan Sayan, "Kendinize gelin beyler, halk yorgun, halk bitkin, halk çaresiz... bu asil halk ülke ve bayrak hatırına, Ortadoğu'nun diğer ülkelerine benzememe hatırına susuyor.." sözleriyle AK Parti'deki arkadaşlarını uyanışa çağırdı. Saygın Cumhurbaşkanı'na olan güvenden dolayı hala sabır gösterildiğini belirtip, sorunların çözümü için "tedaviyi yetkili arkadaşların bulacağı umuduyla" mesajını verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —