Paris'te Evlendiler: Melisa ve Yusuf Dünyaevine Girdi!

Melisa & Yusuf'un rüya gibi düğününden ilk kareler!

Magazin 12.07.2024 23:22:00 0
Paris
Tarih: 12.07.2024 23:29

ÜNLÜ ÇİFT PARİS'TE EVET DEDİ!

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve başarılı futbolcu Yusuf Yazıcı, aşkını resmiyete dökerek Paris'te dünyaevine girdi. Çiftin nikahtan paylaştığı fotoğraflar, hayranları tarafından beğeniyle karşılandı.

MELİSA ASLI PAMUK "YAZICI" SOYADINI KULLANMAYA BAŞLADI

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, evliliğin ardından kendi sosyal medya hesaplarında soyadını "Yazıcı" olarak güncelledi. Takipçilerinin dikkatinden kaçmayan bu değişiklik, çiftin mutlu gününü ilan eder nitelikteydi.

MELİSA ASLI PAMUK VE YUSUF YAZICI'NIN NİKAHTAN KARELERİ

Evliliklerini Paris'te gerçekleştiren iki ünlünün, düğünlerine ait ilk fotoğraflar hayranlarının beğenisini topladı. Melisa Aslı Pamuk'un sade ve şık gelinliği, Yusuf Yazıcı'nın ise klasik damatlık tercihi, estetik anlayışlarını ve mutluluklarını yansıttı.

MELİSA ASLI PAMUK KARİYERİNDE YÜKSELİŞTE

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni projelerde rol alarak oyunculuk kariyerini ilerlettiği bir dönemde evlilik haberiyle hayranlarını sevince boğdu.

YUSUF YAZICI FUTBOLDA ZİRVEYİ HEDEFLİYOR

Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı, kariyerine odaklanmış durumda. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Yazıcı, takımıyla elde edeceği başarılar için yoğun bir tempoda çalıştığı biliniyor.