Parfümde moda devleri ile yarışan bir Türk markası: Beafrag

Parfümde moda devleri ile yarışan bir Türk markası: Beafrag

Genel 16.01.2023 17:37:25 0
Parfümde moda devleri ile yarışan bir Türk markası: Beafrag
Tarih: 16.01.2023 17:37 Güncelleme: 16.01.2023 17:37
“Biz de Armani, Bulgari, Channel Kadar İyi Parfüm Yapabiliriz” diyen Abdullah Ürün, dünyaca ünlü parfüm tasarımcıları ile tanışıp uzun yıllar bu alanda kendini geliştiren az sayıda Türk arasında yer alıyor. Türkiye’nin dünyadaki en büyük gül ihracatçıları arasında yer aldığını vurgulayan Ürün, “Anadolu’da bitki florası ve bilgi birikimi anlamında önemli bir miras var. Ancak iş, küresel markalar arasına girmek olduğunda henüz yeterli deneyime sahip değiliz. Yine de Beafrag markamız ile Cumhuriyet’in 100. yılına armağan olarak hazırladığımız, bir kadın ve bir erkek iki parfümden oluşan yeni koleksiyonumuzun Avrupa’da da büyük beğeni toplayacağına inanıyorum” dedi.
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkeye parfüm satışı gerçekleştiren Appar Limited Şirketi’nin kurucularından Abdullah Ürün, çocukluğundan itibaren parfümlere ilgi duyduğunu söyledi. Ailesinin Laleli’de toptan ve perakende kozmetik ürünleri satan şirketinde çalışarak büyüyen Ürün, güzel kokulara olan ilgisinin peşine düşerek dünyanın en önemli koku üreticileri ve parfüm tasarımcıları ile tanışarak bu konuda eğitimler aldı. Çok sevdiği ünlü parfümler gibi değerli parfümler üretmeyi hedefleyen Ürün, 2018 yılında Beafrag markasını kurarak sektördeki az sayıda Türk marka arasına girmeyi başardı.
Uzun yıllar sektörde tecrübe kazanıp dünyanın en iyi burunları ile tanışma ve çalışma fırsatını bulduktan sonra 2018 yılında Appar’ı kuran Abdullah Ürün, Beafrag markası ile Türkiye’de başta gençler olmak üzere çok sayıda lüks parfüm kullanıcısının beğenisini kazandı. Ürün, “Yüksek kalitede Fransız malı spreyler kullanan, parçaları elle birleştirip özenle sunan Beafrag parfümlerini koklarken şaşırtıcı derecede güzel kokular ile karşılaşabilirsiniz. Zaten marka seçkin satış kanallarında, “Şaşırtan ve mutluluk veren etkileyici kokular” sloganı ile yer alıyor. Elle polisaj yapılan, Fransa’da markaya özel olarak üretilen vanaları ve görünmez hortumları ile lüks parfüm alanının büyük özen gerektiren bir iş olduğunu bilen Beafrag, kokularını Fransız parfüm üretim geleneği ile hazırlıyor. İngilizcede kırgın olmak anlamına gelen Be Afrag’ı böldük, parçaladık; güzel kokular ile kırgınlıkları unutup gönül almaya dönüştürdük. Başta Avrupa olmak üzere yakın ülkeye parfüm satışı gerçekleştirdik. Dünya markaları arasına parfüm alanında da Türk adını yazdırmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ