Palandöken’i bu kez gazeteciler şenlendirdi

Palandöken’i bu kez gazeteciler şenlendirdi

Genel 10.01.2026 19:45:54 0
Palandöken’i bu kez gazeteciler şenlendirdi
Tarih: 10.01.2026 19:45 Güncelleme: 10.01.2026 19:45
Erzurum’da medya mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Palandöken’in zirvesinde buluştu.
Palandöken Belediyesi ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, medya mensupları gönüllerince eğlendi. Programda gazeteciler arasında kızak yarışı da yapıldı. Yarışlarda ilk üçe girenlere kupa ve hediyeler verildi. Sucuk ekmek ve ayran ikramı yapılan etkinlikte kar üstünde halay çeken gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gönüllerince eğlendiler.
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, gazetecilik mesleğinin büyük sorumluklar gerektirdiğini ifade ederek, "Bugün burada DAGC ile birlikte gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlamak için böyle bir programda bir araya geldik. Palandöken’in muhteşem güzelliğinde geleneksel kızak pistimizde gazetecilerle bir araya gelerek, onlarla güzel bir gün geçirmeyi arzu ettik. Palandöken Belediyemize ait bu tesisimizi tüm vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Tüm vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte burada ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raci Taşcıoğlu ise, "Bugün 10 Ocak Gazeteciler Günü’nün burada bir bayram havasında kutlanıyor olması çok önemli. Sahada gördüğümüz gazetecileri bugün pistte görmek çok kıymetli. DAGC yönetimini ve Palandöken Belediye Başkanlığımızı kutluyorum" dedi.
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez ise konuşmasında, 10 Ocak’ın sadece bir kutlama, dayanışma günü olduğunu ifade ederek, "Bölgemizde zor bir coğrafyada, zor şartlar altında görev yapan meslektaşlarımızı bugün alışılagelmiş bir törenden ziyade geleneksel kızak yarışmasında farklı bir etkinlikte bir araya getirmek istedik. Medyanın sorunlarının tartışıldığı bir ortamdan uzak, meslektaşlarımızın gönüllerince eğlenebileceği bir etkinlik olsun istedik. Katılımlarından dolayı tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Palandöken Belediyemize etkinliğin gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
Yarışma sonunda dereceye giren gazetecilere kupaları Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez tarafından verildi. Programda ayrıca etkinliğe katılan tüm gazetecilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ