Palan Extrem’de jandarma farkındalığı

Palan Extrem’de jandarma farkındalığı

Asayiş 7.07.2025 17:08:32 0
Palan Extrem’de jandarma farkındalığı
Tarih: 07.07.2025 17:08 Güncelleme: 07.07.2025 17:08
Erzurum’da büyük bir heyecanla devam eden "Palan Extrem: Rotamız Macera Turizm Rotası Projesi" çerçevesinde yapılan yarışlarda, jandarma ekipleri 24 saat görev alıyor.
Erzurum Valiliği koordinasyonunda; Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Şenkaya, Narman, Oltu, Uzundere ve İspir Belediyeleri ile Erzurum Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen "Palan Extrem: Rotamız Macera Turizm Rotası Projesi" kapsamında, Erzurum’a bağlı Şenkaya, Narman, Oltu, Uzundere ve İspir ilçelerini kapsayan 250 kilometrelik parkurda uluslararası düzeyde doğa sporları yarışması düzenleniyor.
Yarışmalara katılan 6 farklı ülkeden 150 sporcu ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, etkinliğin huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından geniş ve kapsamlı güvenlik tedbirleri alınıyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timleri, Trafik Jandarması, Jandarma Asayiş timleri, Jandarma Arama ve Kurtarma Köpek timi ve Jandarma Komando Özel Harekat timleri parkur boyunca görev alarak gerekli güvenlik önlemlerini en üst seviyede sağlıyor. Özellikle doğa sporlarının zorlu parkurlarında meydana gelebilecek her türlü kaza ve olumsuz duruma karşı Jandarma Arama ve Kurtarma timleri tam teçhizatlı şekilde hazır bulunurken; trafik ve asayiş birimleri ise hem sporcuların hem de vatandaşların güvenliğini sağlamak için görev yapıyor.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, sportif ve turistik faaliyetlerde her zaman olduğu gibi kamu güvenliğini esas alarak görevini özveri ve titizlikle yerine getirmeye devam edecektir" denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ