Özgür Özel'den 'Yasak Aşk' İddialarına Sert Tepki: Alnınızı Karışlamazsam Namerdim!

Özgür Özel Aşk İddialarını Reddetti: "CHP Yıkılmaz!"

Politika 8.10.2024 16:58:00 0
Özgür Özel
Tarih: 08.10.2024 17:01

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN SERT YANIT

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilişki haberlerine sert çıkış yaptı. Kendisine yönelik ithamları kabul etmeyen Özel, "Algı operasyonları yapanlara ve partimi böyle alt edebileceklerini düşünenlere karşı söylüyorum! Hodri meydan! Buradayız, teslim olmuyoruz!" dedi. 

GÜLŞAH DURBAY'A DESTEK MESAJI

Özel, Gülşah Durbay'ın CHP içinde yıllarca hizmet etmiş, Manisa'da çok yüksek oyla seçim kazanmış bir siyasetçi olduğunu vurguladı. CHP lideri, "Manisa'da bir kişiyi dışarıda bırakmadan kimseyi küstürmeden yüzde 59 oy aldık bu yıl." ifadesini kullanarak Durbay'a olan güvenini belirtti. İlerleyen konuşmasında Özel, bu tür asılsız iddialarla partisini bölemeyeceklerini ve geri adım atmayacaklarını sözlerine ekledi. 

“HODRİ MEYDAN, BURADAYIZ”

Konuşmasına iddiaları ortaya atanları sert bir dille eleştirerek devam eden Özel, "Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar, kendine mevki makam bulanlar, alnınızı karışlamazsam namerdim!" dedi ve "Hodri meydan! Buradayız, teslim olmuyoruz." diyerek meydan okudu. 

İDDİA SAHİPLERİNE HUKUKİ YOLLAR İŞARET EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında çıkan yasak aşk iddiaları kamuoyunu hareketlendirdi. İki siyasetçi de iddiaları kesin bir dille yalanlarken, konunun yargıya taşınacağını belirttiler. Yaşanan bu olayın ardından iddiaları gündeme getiren gazeteci Ebru Küçükaydın, partiden ihraç edildi. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ DETAYI

Öte yandan, gelişmelerle ilgili gazeteci İsmail Saymaz, Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesini aktardı. Saymaz'a göre Özel, "Efendim sizin çevrenizden üç kişi, bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" diyerek bilgi verdi ve ilgili kişileri mahkemeye vereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Özel'e "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" dedi ve gereken uyarıyı yapacağını ifade etti.