Tarih: 17.09.2024 20:22

Özgür Özel'den Şok Fiyat Vaadi: 'CHP İktidarında Rakının Litresi 140 TL Olacak!'

Facebook Twitter Linked-in

MARMARA ADALAR'DA CHP RÜZGARI

Marmara Adalar Belediyesi'ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bölge halkıyla bir araya geldi. Özel, partisinin yönetiminde 1 litre rakının fiyatının 140 liraya düşeceğini vaat etti.

EKONOMİ POLİTİKALARI ELEŞTİRİSİ VE VAATLER

Balıkesir'deki Marmara Adalar Belediyesi'nin konuk ettiği CHP lideri, hükümetin ekonimik politikalarını eleştirirken alım gücü ve hayat pahalılığına vurgu yaptı. Kendi iktidarları altında vatandaşların ihtiyaçlarını daha ucuza karşılayacaklarını ifade eden Özel, partisinin döneminde 1 litre rakı fiyatının 140 lira olacağını belirtti.

CHP'NİN 10 YILLIK PLANI

Özel'in konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise partisinin 10 yıllık hedefleriydi. Özel, "CHP gelince bir dönem değil ama 10 yılın sonunda Türkiye hem Avrupa Birliği'ne girecek hem de oradaki ülkeler kadar güçlenecek," dedi. 10 yıllık süreçte maaşların sabit kalırken masraflardan bir sıfır atılmasının tahmin edilmesini isteyen CHP lideri, rakıya yönelik vaatinin yanı sıra diğer temel ihtiyaçlara ilişkin fiyat örnekleri de verdi. Konuşması sırasında "Yani ulaşım 500 lira değil, 50 lira, dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira" diyerek fiyatlandırmaya ilişkin planlarını anlattı.

"HESAP BÖYLE" DİYEREK ALKIŞ TOPLADI

CHP lideri Özgür Özel, temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarına ilişkin tahminlerini paylaşıp "Buna cümlenin sonunda diye alkış oldu değil mi?" şeklindeki sözleriyle halkın takdirini kazandı. Özel, kendisinin alkışlanmasını esprili bir dille yorumlayarak "Demesinler sonra Adalılar sadece rakıyı alkışladılar diye." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —