Tarih: 07.10.2024 09:48

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na Sert Uyarı: Yanındakileri Mahkemeye Taşıyorum!

Facebook Twitter Linked-in

CHP GENEL BAŞKANI ÖZLÜ'DEN YASAK AŞK İDDİALARINA KARŞI HAREKETE GEÇİŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mensup olan Özgür Özel, kendisi ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya çıkan yasak aşk iddiaları sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, iddialara dahil olduğunu belirttiği üç kişi hakkında yasal yollara başvuracağını bildirdi.

DURBAY İDDİALARI KESİN BİR DİLLE REDDETTİ

İddiaların hedefindeki Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kendisi ile Özgür Özel arasında bir ilişki olduğunu ve hamilelik sonucunda bir bebek aldırdığı yönündeki iddiaları net bir şekilde reddetti. Durbay, konuyla ilgili olarak hukuka başvuracağını ve iddia sahiplerini mahkemede yargıya hesap vereceğini duyurdu.

PARTİ ÜYESİ İHRAÇ İLE CEZALANDIRILDI

'Yasak aşk' iddialarının ardından hareketlenen CHP disiplin mekanizması, iddiaları ilk kez gündeme getiren gazeteci ve parti üyesi Ebru Küçükaydın'ın partiden ihracına karar verdi. Bu gelişme, yaşanan skandalın parti içinde de ciddi yankılar uyandırdığını gösterdi.

KILIÇDAROĞLU'NA TELEFONDA HUKUKİ MÜDAHALE MESAJI

Özgür Özel, söz konusu iddialar nedeniyle itibarına zarar verildiğini belirterek hukuki süreç başlatacağını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na iletti. Kendi çevresinde yer alan üç şahıs hakkında dava açacağını dile getiren Özel, Kılıçdaroğlu'ndan bu kişiler hakkında bilgi sahibi olmasını istedi. Özel, bu şahısların ahlaki olmayan eylemler içinde olduklarını ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun ise Özel'e konuyla ilgili kişileri uyaracağını ve dava açmasının kendisinin en doğal hakkı olduğunu söyleyerek cevap verdiğini gazeteci İsmail Saymaz aktardı. Bu tepki, iddiaların parti içinde nasıl ele alındığının da bir göstergesi oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —