Özcan Deniz ve Eşi Depremde Çadırda Kaldı

İstanbul'u Sarsan Deprem Ünlü Çifti Evlerinden Etti

Magazin 25.04.2025 10:02:00 0
Özcan Deniz ve Eşi Depremde Çadırda Kaldı
Tarih: 25.04.2025 10:03

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, tüm şehirde olduğu gibi ünlü şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar'ı da paniğe düşürdü. Depremin ardından çift, evlerine girmekte çekindikleri için bahçelerine çadır kurarak geceyi burada geçirdi.

DEPREM KORKUSU YAŞADILAR

Silivri açıklarında art arda meydana gelen depremlerin ardından Özcan Deniz ve Samar Dadgar, güvenlik endişesiyle evlerinin bahçesine çadır kurdu. Yaşanan panik dolu anlar, Samar Dadgar tarafından sosyal medya aracılığıyla paylaşıldı. 

GECEYİ ÇADIRDA GEÇİRDİLER

Ünlü çift, depremin yarattığı tedirginlik nedeniyle evlerine giremediler ve geceyi çadırda geçirmeyi tercih ettiler. Bu durum, depremin etkisinin sadece maddi kayıplarla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda insanların psikolojik olarak da derinden etkilendiğini gösteriyor.

Anahtar Kelimeler: Özcan Deniz Depremde Çadırda Kaldı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem