Tarih: 24.09.2024 23:11

Özbek'ten Derbi Zaferi Sonrası İddialı Çıkış: 'Doğru Kararlarımız Galibiyeti Getirdi'

Facebook Twitter Linked-in

DERBİ ZAFERİNİN ARDINDAN GALATASARAY YÖNETİMİ BİRARADA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenmelerinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle keyifli bir yemek organizasyonunda bir araya geldi. Başkan Özbek, Kadıköy'deki büyük zafer sonrası ortaya çıkan takım performansından oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

"KOLEJ TAKIMI GİBİYİZ" - ÖZBEK

Milliyet'ten alınan bilgilere göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe karşısında sergilenen futbol için "Kolej takımı gibi bir görüntü sergiledik. Oyuncularımızın pozitif enerjisi ve saha içindeki uyumları beni umutlandırıyor." ifadelerini kullandı. Başkan Özbek ayrıca yapılan eleştirilere rağmen doğru adımlar attıklarını ve takımdaki arkadaşlığın önemine vurgu yaptı.

TRANSFER ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Transfer döneminde aldıkları eleştirilere de değinen Özbek, "Birçok eleştiriye rağmen şimdi görüyorum ki doğru işler yapmışız. Bir takımda arkadaşlık ve uyum çok büyük önem taşır." şeklinde konuştu.

OSIMHEN PLANLARI VE HATİPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, gelecek planlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Hatipoğlu, 100 milyon euroluk golcünün ocak ayında ayrılmayacağını ve Haziran ayına kadar Galatasaray'ın bir parçası olacağını belirtti. Hatipoğlu, "Şu anda Osimhen'i izlemenin keyfini çıkarmalıyız ve gelecek sezonlar için onunla nasıl devam edebileceğimizi düşünmeliyiz." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —