Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şirazi Görevi Bıraktı!

Van'nın Özalp İlçesi Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şirazi görevinden ayrıldı.

Van Haberleri 1.06.2024 21:42:00 0
Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şirazi Görevi Bıraktı!
Tarih: 01.06.2024 21:47

ÖZALP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVİ BIRAKTI

Van'da yer alan Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde değişiklik yaşandı. İbrahim Şirazi, kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden görevini bıraktığını duyurdu. Şirazi, görevinden özel nedenlerle ayrıldığını ifade etti. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de yaşanan değişiklikle birlikte, Elif Yörük'ün İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı'na getirilmesinin ardından Özalp'taki değişim dikkat çekti.

ŞİRAZİDEN VEDA MESAJI

Yaklaşık 7 ay Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Şirazi vedasını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile kamuoyuna bildirdi. Şirazi'nin verdade duygularını dile getirdiği mesaj şöyle: "Sevgili dostlarım 17.11.2023 tarihli bakanlık kararnamesi ile yürüttüğüm Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden özel sebeplerden dolayı 28.05.2024 tarihi itibari ile ayrıldım." şeklinde oldu.

İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİRAZİ'YE TEŞEKKÜR

İbrahim Şirazi'nin ayrılışına ilişkin Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Şirazi'ye emekleri ve katkıları için teşekkürler sunuldu. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre: "Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve meslektaşımız Sayın İbrahim ŞİRAZİ bugün itibariyle Özalp ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Bu süreçte kurumumuza verdiği emek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı. Bu ifadelerle Şirazi'nin gelecek planlarına dair bir işaret de verilmiş oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem